Mennyi idő után és miből lehet megállapítani, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt? (tudásbázis kérdés)
Így igaz!
Mi májusban leszünk 25 éves házasok.Ez idő alatt voltak jó, és rosszabb évek is...A legrosszabb a 2009 és 2010 -es év volt,azaz a 22 és 23. évforduló...Azóta felfelé ível...Úgyhogy a hetes évek nekem nem jöttek be...
Mi túléltük a heteseket:D
Szándékunkban áll együtt megöregedni, nem tudom, mióta érzünk így, de eléggé az eleje óta, szóval nem tudom azt mondani, hogy a 6. hónap 12. napján jött a felismerés. És nem is lehet eseményhez sem kötni.
Vagy úgy érzed, hogy tart ameddig tart, vagy úgy, hogy vele akarok lenni mindhalálig. Ha a másodikat érzitek, akkor lehet tervezni hosszú távra is
Abba a kapcsolatba, amibe nem komoly szándékkal mész bele, vagy vannak már alapból félelmek és gondolatok, már nem kezdődik jól.
Csak optimistán és hittel, derűvel és kelló távolsággal mindenben :-)
Legtöbbször alaptalan az ilyen félelem.
Viszont vigyázni, mert lehet önbeteljesítő is!
Sosem voltak azok...
Az esküvőm közepén felcsendült egy dal (Love story), és közben azt kérdeztem magamtól, mit keresek én itt?!?! Vége is lett hamarosan tragikus körülmények között :(
Szóval tudtam, hogy kevés sót fogunk együtt megenni.
Igen, az ember megérzései többnyire jók.
Remélem most már nem mentek szét és örökre boldogok lesztek!
A végén minden kiderül!
Vagyis csak utólag.
mi is pár hét ismeretség után összeköltöztünk...
és nem bántuk meg...
Szerintem nem kevés,nálam pl.volt amikor hosszabb idő után sem éreztem, sőt még sohasem éreztem, most az első ilyen kapcsolatom...de mi még csak fél éve vagyunk együtt.Bár már 1 hónap után összeköltöztünk!:-)
Jó érzés!
pont ma van 13hónapa, hogy együtt élünk... :)
lehet sokaknak ez kevés ahhoz, hogy tudja hogy ő az igazi de én tudom...
:-) Ok, persze,hogy nincs, sajnos!
Arra lettem volna kíváncsi nektek pl. mennyi idő után jött a felismerés, hogy igen, vele akarom leélni az életem...ha volt ilyen.
ööööö...
Mi van?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Szabad szemmel hogy lehet megállapítani, hogy valakinek nagyobb lett-e a méhe?
- Miért használ sok orvos a terhesség megállapításhoz hasi uh-t, ha sok helyen olvasni a kismamák körében, hogy nem lehetett látni?
- Mennyire lehet hinni a természetgyógyász által megállapított ételérzékenységnek?
- Miből lehet megállapítani, hogy egy videó VHS-ről másolt-e?