Szabad szemmel hogy lehet megállapítani, hogy valakinek nagyobb lett-e a méhe? (tudásbázis kérdés)
a vénuszdomb elöl van, a nemi szerved "folytatódása" (hülyén hangzik, de ) amin a szőr van, közvetlen e fölött ha fekszel, akkor be van horpadva, de ez függ az "úszógumiktól" is!
Kriszty, nagyon sajnálom ami történt, nekem is most augusztusban volt missed abom, nekem magától halt meg a baba, rossz, hogy Neked kellett aláírni a "halálos ítéletet"! :( Rendbe jött a gyulladás amúgy?
ez évekkel ezelött volt.
mikor visszamentem 2 hét múlva egyből a rákszűrésre kellett mennem.
Mutattam a dokinak a papírt,hogy 2 hete voltam itt és azokat a gyógyszereket kaptam amik rá vannak írva a papírra.persze akkor a doki nem azt mondta hogy terhes vagyok hanem hogy menjek át uh-ra.
ott mondta a doki hogy 13 hetes vagyok,ugye elötte voltam már 11 hetes és azt se vették észre.
visszamentem persze kivertem a hisztit hogy -hogy képzelik ezt az egészet.
megkérdeztem a dokit hogy mekkora az esélye hogy egészséges lesz a babám:20%-ot mondott.
felajánlotta hogy tartsam meg és a 18 hetes magzatvízvizsgálat után még ha rossz is megszülhetem
Na abba a pillanatba elküldtem az annyába.
persze elvetettem ,muszáj volt.
Senkinek nem kívánom ezt,senkinek
Orvosok!!!!
Nekem azt mondták hogy a méhemen az erek be vannak gyulladva.Kaptam egy csomó gyógyszert:hüvelyöblítőt,tejsavas pezsgőt,gyulladásgátlót,kúpot stb. -Kiderült hogy 11 hetes terhes voltam.
Erről ennyit
tulajdonképpen mi a kérdés lényege?
valaki megkérdezte,terhes-vagy-e,mert nagyobbnak látja a hasad?
vagy mi?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Fényképről megállapítom
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Augusztus 27-én tényleg olyan közel lesz a Mars a Földhöz, hogy szabad szemmel is akkorának fog látszani, mint a Hold?
- Láthatóak-e a víz molekulái szabad szemmel?