Fényképről megállapítom (beszélgetés)
Szia.
Igazából én sem tartom teljes mértékben jogosnak a dolgot. Többször is emlegetted, hogy te ingyen mindenkinek szívesen csinálsz jellemzést.
Az, hogy van családod és dolgod, az egy dolog. Itt mindenkinek van élete. Csak eddig nem így adtad elő a dolgot. De pl ha üzenetben írsz egy választ, hogy türelem, mert dolgod van, szerintem azt mindenki megérti. Arról nem beszélve, hogy többször is beléptél és írtad, hogy márpedig te válaszoltál mindenkinek. Akkor miért nem azt írtad, hogy mindenkinek, akire volt időd???!!! Semeddig nem tartott volna leírni még azt is pluszba, hogy mindenki várjon...
Én nem fogok megsértődni, ha nekem nem válaszolsz ezek után (sem). Csupán leírtam a véleményem. Jah és az egészhez hozzátenném, hogy férjjel, lakással, munkahellyel és gyerekkel rendelkező nő vagyok. És mindezt el is látom. Csak hogy nehogy azt hidd, hogy megint azért írok, mert én úgy is egész nap itt vagyok, mert semmi dolgom nincs :)))
"Kombiné, kombiné, a csipkés kombiné,
Még az éjjel megvadulok én.
Híd alatt, híd alatt, a Margit híd alatt"
:)
Értelmező kéziszótárt ajánlanék!
Az a bajom, hogy ki vannak akadva ha nem kapnak rögtön választ. Van más dolgom, ha sok a szabadidőm akkor meg ezzel foglalkozom. Ennyi
:OOO
Eddig olyan kedves voltál és nagylelkűen felajánlottad, hogy szívesen adsz véleményt másokról. Most meg felhánytorgatod, hogy "dolgoztatnak".... Icipicit furcsa ez. :OOO
sziasztok!
Igen már megkaptam minden képet és reagálnék is rá. Örülök, hogy ti ennyire kurvára ráértek. Én ezt ingyen csinálom, szóval ne várjátok, hogy azonnal ugrok. Háztartást vezetek, dolgozok stb. Ez nekem egy hobbi ha úgy tetszik, és ha van ici pici szabadidőm, had ne ezzel kelljen foglalkoznom. Megígértem, hogy válaszolok, amint időm engedi.
S'Jones neked köszi a védelmet, de ezek miatt nem érdemes idegeskedni. Biztos sose csinálnak semmit sem ingyen vagy jószívből.
Igen örülök, mert végre kibukott az, amit próbáltál szépen körül írni, csak nem jött össze, mert nem vagyok hülye.
És nem hiszem, hogy én degradáltalak téged, szóval te se libuskázz így ismeretlenbe! Én is tudnék írni dolgokat, de nem teszem, mivel nem ismerlek. Vagy talán az értő olvasásos megjegyzésem nem tetszett?? Tudod, akinek nem inge...
akkor neked is címeztem, libuska. :))
most örülsz?
s azt írok, amit akarok.
Hagyjuk már ezt a kinek nem inge....óvodában vagyunk? :D
Ha nem nekem címezted, akkor ne beszélj többes számban, vagy nevezd meg a személyt, mert így félre érthető. De hát értő olvasás...
nem konkrétan neked címeztem.
kinek nem inge..
nekem azonnal válaszolt, amikor a fórumot indította.
nem írt hülyeséget és pénzt sem kért. :))
de ahogy itt mocskoljátok, nem lep meg, h nem válaszol nektek.
Igazából azért küldtem el én is, mert írta jeti, hogy ő nem kapott választ, hürren pedig állította, hogy de igen mindenki kapott. Gondoltam "kipróbálom" én is, hogy valóban küld-e választ. De így választ kaptunk a kérdésre.
Kitudja mit csinál a sok begyűjtött képpel.... :DDD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Apaság megállapítása
- Mennyi az 1 főre jutó havi jövedelem összeghatára rendszeres gyermekvédelmi támogatás megállapításánál?
- Honnan tudom megállapítani, hogy eredeti arany/ezüst a medálom?