Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers? (tudásbázis)
7. margareta51
2010. máj. 6. 21:49
En tepsiben szoktam kesziteni/lerben/a hasab burgonyara rarakom lefedem alufoliaval vagy egy masik megoldas suto zacsiban szinten burgonyara rakva.
6. g_eszter
2010. máj. 6. 21:41
Vagy egy kanal olajban, lassu tuzon szepen atsutod egy serpenyoben.
5. Dettianya (válaszként erre: 1. - 2f46861016)
2010. máj. 6. 21:40
Fűszerezd be,forgasd lisztbe,és tedd olajba.Ne túl forróba,először csak párold.Majd egy csöppet pirítsd.
4. 6f731e9185
2010. máj. 6. 21:39
ja mi natúr szeletet zsoktunk vagyis felszeletelve...
3. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - 2f46861016)
2010. máj. 6. 21:38
egészben akarod sütni?
2. 6f731e9185
2010. máj. 6. 21:38
Mi úgy szoktuk h olajban megsütjük vagyis picit pirítjuk a natúr húst, majd tepsiben lesütjük, csak sóval, esetleg borssal ízesítjük.
Rizzsel és sajtmártással tálaljuk:D
Amúgy nincs iső megszabva...ugyis érzed mikor lesz kész...szerintem...
1. 2f46861016
2010. máj. 6. 21:33
Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers?
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- A sertéskaraj és a sertésborda az ugyanaz?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Mit tettél, hogy melletted maradjon
- Csirkemell, pulykamell, sertéskaraj.........
- Bőrös sertéskaraj teteje hogyan lesz igazán ropogós?