Bőrös sertéskaraj teteje hogyan lesz igazán ropogós? (tudásbázis kérdés)
11. 31c1daa9fa (válaszként erre: 10. - 31c1daa9fa)
2012. febr. 11. 18:06
egyrészt nem szárad ki, másrészt rásül, így lesz ropogós.
10. 31c1daa9fa (válaszként erre: 1. - Molyka)
2012. febr. 11. 18:05
A saját zsírjával locsolgasd néha.
9. zebracsikó
2012. febr. 11. 18:02
mézes sörrel kell kenegetni
8. 41fdab80c1
2012. febr. 11. 18:01
Szalonnát a bőréig bevagdosd kockásra, ezt villára szúrva sörbe mártogatod és ezzel kenegeted a malac bőrét. Amikor úgy gondolod, hogy meg sült, kirohansz vele hideg helyre és kb 5-8 percre otthagyod, vagy hűtőbe teszed, ha nincs lehetőséged kinti levegőre. Ettől lesz fínom ropogós.
7. c33bd8536b (válaszként erre: 5. - Emil zola-nana)
2012. febr. 11. 17:26
így van, ezt elfelejtettem írni.
6. terek
2012. febr. 11. 17:14
én sörös mézzel szoktam kenegetni :)
2012. febr. 11. 17:08
Bevágdosni és sörel locsolgatni.
4. c33bd8536b (válaszként erre: 3. - Molyka)
2012. febr. 11. 17:03
Késsel bekockázod.
3. Molyka
2012. febr. 11. 16:58
Köszi. A bőr alatti rész igencsak zsíros marad. Azt meg tudom valahogy oldani hogy az is átsüljön?
2. janos53
2012. febr. 11. 16:58
Sütés közben sörrel kell kenegetni a bőrös részt.Ropogósra, és szép pirosra sül.
1. Molyka
2012. febr. 11. 16:55
Bőrös sertéskaraj teteje hogyan lesz igazán ropogós?
További ajánlott fórumok:
- A sertéskaraj és a sertésborda az ugyanaz?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Elmondaná valaki, hogy hogyan kell finom, ropogós libatöpörtyűt sütni?
- Sajtós ropogós
- Sült és rántott húst milyen módszerrel melegítsem fel, hogy friss, ropogós legyen?
- Csirkemell, pulykamell, sertéskaraj.........