Hagymás-dinnyés csirke recept
30 perc
Kalóriaszegény
330 kcal
1 sárgadinnye
1 narancs
2 evőkanál citromlé
2 hagyma(újhagyma a díszítéshez)
15 dkg csirkemellfilé
2 evőkanál olaj
csipetnyi currypor
1 evőkanál szójaszósz
A Hagymás-dinnyés csirke elkészítési módja:
A dinnyét elfelezzük,a magjait eltávolítjuk,a húsát kivájjuk és feldaraboljuk.A narancs levét kipréseljük,összekeverjük a dinnyekockákkal,majd hozzáadjuk a citromlevet is.A hagymát megpucoljuk,karikára vágjuk,a csirkemellet csíkokra szeljük.A csirkét az olajban megpirítjuk,megszórjuk curryvel,meglocsoljuk a szójaszósszal,és tovább pirítjuk,míg át nem sül.A dinnyesalátát tányérokra helyezzük,a tetejére tesszük a csirkecsíkokat,és megszórjuk a tetejét hagymakarikákkal.
Friss salátával a legfinomabb!:D
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Zsé19, 2009. jún. 12. 18:05
A hagymás-dinnyés csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.