Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Bundás palacsinta gombával töltve recept

Bundás palacsinta gombával töltve recept

Elkészítési idő 40 perc

Kalória 682 kcal

A Bundás palacsinta gombával töltve hozzávalói:
18 db sós palacsinta
60 dkg csiperke gomba
10 dkg vaj
10 dkg liszt
5 dl tejföl
2 csokor petrezselyemzöld
1 citrom
őrölt fehér bors

A bundázáshoz:
20 dkg liszt
5 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
3,5 dl olaj


A Bundás palacsinta gombával töltve elkészítési módja:
A megtisztított,felszeletelt gombát vajon megpároljuk,sózzuk,borsozzuk,vágott petrezselyemzölddel megszórjuk,és 3-5 percig pirítjuk,majd meghintjük liszttel.Lepirítjuk,és hozzákeverjük a tejfölt.Ezzel a keverékkel megtöltjük a palacsintákat,feltekerjük,panírozzuk,és forró olajban aranysárgára sütjük.

Nagyon finom tartármártással,de ki hogy szereti.Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A bundás palacsinta gombával töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook