Bundás palacsinta gombával töltve recept



18 db sós palacsinta
60 dkg csiperke gomba
10 dkg vaj
10 dkg liszt
5 dl tejföl
2 csokor petrezselyemzöld
1 citrom
őrölt fehér bors
só
A bundázáshoz:
20 dkg liszt
5 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
3,5 dl olaj
A Bundás palacsinta gombával töltve elkészítési módja:
A megtisztított,felszeletelt gombát vajon megpároljuk,sózzuk,borsozzuk,vágott petrezselyemzölddel megszórjuk,és 3-5 percig pirítjuk,majd meghintjük liszttel.Lepirítjuk,és hozzákeverjük a tejfölt.Ezzel a keverékkel megtöltjük a palacsintákat,feltekerjük,panírozzuk,és forró olajban aranysárgára sütjük.
Nagyon finom tartármártással,de ki hogy szereti.Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Zsé19, 2009. máj. 28. 15:45
A bundás palacsinta gombával töltve elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.