Ha nem rajzolja le a gyerek a családját, az komoly gondot jelent? (tudásbázis)
Sztem annak örülj, hogy egyáltalán rajzolt vmit. Az enyém utált színezgetni, rögtön az első lecke ez volt, én csináltam meg, nehogy fekete ponttal indítson elsőben.
Ha ezzel elmész egy pszichológushoz, tuti, hogy évekig a gyermeked lelkét fogják vizsgálgatni, kinek jó az?
Igen, de ez utalhat valamire, hogy minet nem rajzolt le. Pedig mindig leszokott, csak tegnap is volt egy feladat, hogy saját magát rajzolja le, lehet valamit nem jól értelmezett?
Mi is napközisek leszünk, de csak holnaptól, ma mindenki hazajött délben.
Szia!
Nem, csak a gyerekem mondta el, hogy ez volt a feladat és Ő így oldotta meg.
Szia! Az osztályfőnök hívta fel a figyelmed, vagy a gyerek mondta el? Amúgy szerintem komoly gondot nem okoz, esetleg abból adódhat gond, hogy nem a feladatot csinálta meg! Bár ő megcsinálta csak másképp, hisz elmondta ti bent vagytok a házban!
Nem tudom, az én fiamnak kellett-e ilyen feladatot csinálnia, még nem mentem érte, mert napközis!
További ajánlott fórumok:
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?
- A fiam szégyelli a családját
- Utálom apám új családját, nem akarok velük karácsonyozni
- Lehet olyan ok, ami miatt egy többgyerekes anya ott hagyhatja a családját?
- Szerintetek mikor ideális komolyabb dolgokról beszélni egy kapcsolatban? (pl. összeköltözés, gyerek...)