Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly? (beszélgetés)
Ők legalább elmentek!
Ha nem tudnék választani, én is érvénytelen szavazatot adnék le, de elmennék mindenképpen.
Alternatíva valóban nincs.
Adatokat én sem ismerek.Lehet, hogy nincsenek is?
Egyre többen rájönnek. Az a baj, hogy nincs alternatíva, így sokan el se mennek szavazni, vagy érvénytelen szavazatot adnak le. Keresgéltem az idei választáson leadott érvénytelen szavazatokat, de nem találtam adatot. Ha valaki ügyesebb volt megköszönném.
Az egyik német tartományi választáson az érvénytelen szavazatok száma több volt, mint a győztesé...
Így van.
Mi meg nem tanulunk belőle semmit sem.
Kell valami mozgató.
Gumicsont, ellenség, "szabaccságharc".
Kedvencem az "ország egységes" - na én ilyet sehol sem látok. Jó ideje.
Már hosszú évek óta teszik ezt, és valóban jól.
Sokan vevők rá. És még lesznek is. Hihetetlen.
Egyelőre meg visszavonták a nyugdíjak átalakítását. Majd választások után FOLYTATJUK.
Hát igen,lehet hogy én sem :)
Ezért nem is foglalkoztat igazán a téma :)
Mondjuk én sem tehetek már semmit :D
De én mindenképpen hátrányos helyzetű vagyok, ezen nem fog segíteni a nyugdíj sem. :DDD
Folyamatosan kijjebb tolják az életkort, az is lehet, sose leszek nyugdíjas. :D
Szerintem sem.
Csak kis észjáratás.
Van ok az aggodalomra.
Már én sem bízom a békés változásban.
Igen, és nem tudom, vajon mivel fog járni a változtatás... :(
Mert mindennek eljön az ideje előbb-utóbb.
óóóóóóóóóóóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓ! Még ez sem tuti!
A mostani ráadásul nem fenntartható állítólag.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lett "hátrányos helyzetű" a babám
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Halmozottan hátrányos helyzetűek-e a gyermekeim, ha csak az egyik szülőnek van 8 általános végzettsége, a másiknak már középiskolai?
- Megtörtént eseteket keresek, hátrányos helyzetű emberekkel történteket
- Tud valaki olyan jogszabályt, amiben meghatározzák ki számít hátrányos helyzetűnek?
- Olvastam, hogy a hátrányos helyzetűek kapnak pluszpontot az egyetemi felvételinél.Mi számít hátrányos helyzetnek?