Ha mesekönyv, akkor... (beszélgetés)
Köszi a tippet, majd utánanézek!
Az én kislányom kétéves, és a hosszabb mesék még nem kötik le, de a mondókákat és rövid versikéket nagyon szereti; már sokat tud kívülről.
Ha nagyobb lesz, elsősorban magyar népmeséket fogok neki mesélni.
Sziasztok!
Nekem ugyan nincs még babám, de nagyon szeretnék...a főnököm írt egy könyvet a kisfiának...az a címe hogy Oliver a Föld körül...nagyon aranyos..bemutatja a városokat a gyerekek nyelvén..van budapest, milánó,párizs..szerintem ez hasznos lehet a kisgyerekeknek..az én babaám biztos olvasni fogja, mert kaptunk tiszteletpéldányt..amúgy a libriben már lehet kapni:)
Csakis Fésűs Éva! (Mesebatyu,Az ezüsthegedű) Kedves, tanulságos, gyerekközeli kis történeteket ír. Imádom!!!
Talán gyerekként láttad a Tapsikáné fülönfüggője c. bábjátékot a TV-ben (minden húsvétkor leadták:D), azt is ő írta.
Beatrix Potter mesék!
Aranyos történtek imádni való rajzokkal!!!
Sziasztok! Segítsetek légyszíves, hogy ne szakadjon meg a folyamat. Ezt a játékot óvónők hozták létre, hogy növeljék a gyerekek könyv iránti szeretetét. A lényege, hogy 1 db könyvet kell küldeni, egy 2 éves kisfiúnak, akitől ezt a levelet kaptam, és az általam majd elküldött levelet további 6 szülőnek továbbítani akik majd az én kislányomnak küldenének könyvet. Így ha mindenki továbbadja , gyermeked 1 könyvért cserébe 36 könyvet kap majd különböző helyekről. Ami nagyon jó ötlet, főleg a mai könyv árak mellett. 0-6 év közötti gyermekek anyukájának jelentkezését várom, akik részt vennének és továbbítanák a postán kiküldött levelet. A játék működik, sok kisgyerek kapott már könyveket
Köszönöm, hogy elolvastátok. Írjatok, ha csatlakoznátok.
Sziasztok!Keresek egy mesét,nem vagyok benne biztos hogy a címét jól tudom,szerzőjét pedig egyáltalán nem ismerem.Nagymamám mesélte sokszor nekünk.
Ha valaki ismeri,kérem küldje el nekem,mert a végére már nem pontosan emlékszem.
Köszönöm!
Kicsi mackónak kalandja.
Kicsi mackónak kalandját neked elmesélem,hogy tanulsz a történetén őszintén remélem.Volt egyszer egy kicsi mackó,selymes volt a bundája,mindig rossz volt,ezért sokszor megverte a mamája.Nem maradok tovább így szólt,elindulok világnak,s búcsút intett a kis házuknak,és a sok sok virágnak......
tényleg!
megjelent már a könyv???,
Mert valahogy az embermesék sokkal közelebb álnak hozzám.
Hercegek,boszorkányok,sárkányok és manók...szóval a varázslatos világ ,amiket ezek a mesék adtak sokkal izgalmasabbak voltak nekem ,mint a bárgyú futrinka utca,vagy a hasonló mesék,pici gyerekként sem néztem meg őket.
Már nagyon korán sokat olvastam,persze meséket:)
Olvastam állatosakat is ,de azok közül is csak a régi különböző kultúrákból származó régi tanúlságos meséket szerettem.
No és ott volt Michael Ende ,aki modert meseíró,a Momo,meg a végtelen történetét nem is tudom hányszor olvastam.
Én minden mesét szeretek,sőt mondhatom a kedvenc műfajom az összes irodalmi palettán.
Legfőképpen az izgalmas népmeséket szeretem,lehet az kinai ,indiai,vagy magyar..stb stb.
Legkevésbé pedig az állatos meséket.
sőt reklámozom az oviba is hogy vegyenek a csajok :))
biztos népszerű lesz:)
majd irj ha megjelenik a meséskönyved, amit már megírtál. tudod, a vén diófa..
mondtam a nagynak és tisztára be van zsongva:)itt lelkesedik nekem:))
Megjegyzem a címét szerintem én is megveszem:)
A kislányom nagyon szereti a meséket.(én is:)
és mi lesz benne?
mesék hosszabbak, vagy rövidke történetek?kicsiknek vagy nagyobbacska gyerekeknek?
köszi:))
de tény hogy mesekönyv érdekel mindig, néha ha az oviban árulnak akkor veszek egy-két könnyed darabot, de ritka a normális mesekönyv. a grimmektől meg rosszul vagyok:(
és milyen címmel?
érdekelne.ugyanis ha megjelenik akkor vevő vagyok rá.
További ajánlott fórumok:
- Édesanyád milyen könyvből, mesekönyvből olvasott kiskorodban?
- Bartos Erika mesekönyvek
- Tud valaki jó mesekönyvet ajánlani a közlekedésről?
- Segítsetek!! Keresek 1 mesekönyvet, címére, szerzőjére nem emlékszem. Gykorom egyik legkedvesebb darabja volt. Sok rövidebb mese volt benne
- Hol tudok rendelni olyat, ahol havonta küldenek mesekönyvet+ajándékot csomagban?
- Milyen felolvasós mesekönyvet ajánlanátok 5-6 éves kislánynak?