Hol tudok rendelni olyat, ahol havonta küldenek mesekönyvet+ajándékot csomagban? (tudásbázis)
Nem tudom, milyen könyvben van, de épp most írta egy ismerős:
Hófehérke új kiadásban tanulsággal kezdődik: " A mások szépsége iránti féltékenység téged tesz kevésbé vonzóvá" :D
Az tényleg jó ötlet, hogy megosztjátok, melyik könyvet érdemes megvenni! Sajnos amiről a végén írsz, abba én is belefutottam.
Önmagában a havi egy, az nem sok szerintem, az évi 12 mesekönyv... Igaz, nekünk nagyon sok könyvünk van, de kb. havi 3-4 kötettel gazdagodik a kislányom könyvtára, és ezeket el is olvassuk, akár többször is.
Szerintem érdemes az újak között is nézelődni, nagyon sok az igényes, szép, színvonalas mese ill. mesekönyv az újak között is. Pl. a Szegedi Katalin által illusztrált könyvek. (Régebben nyitottam egy klubot is, néhányan megosztjuk egymással a "felfedezéseinket" mesekönyvek terén. Akinek van kedves, szívesen látjuk :)
Persze a régi mesék között is sok az "örökzöld".
Viszont a most divatos, rövidített, lebutított feldolgozások, és a semmitmondó, szívonaltalan mesék között nem könnyű megtalálni az igazán értékes gyerekirodalmat.
Miért kellene havonta venni egy mesekönyvet? Vegyél 1-2 darabot, de az igényes mesekönyv legyen!
Egyetértek! Annakidején mi is vettünk nagyon szép mesekönyvet gyönyörű képekkel, és nagyon vacak mesék voltak benne. Szinte úgy volt "összedobva", csak hogy meglegyen a megfelelő mennyiség egy könyvhöz. Szerintem érdemes a régi, bevált mesekönyveknél maradni!
Szerintem nem érdemes az ilyenektől vásárolni, ennyiért már igazán igényes mesekönyveket is vehetsz neki. Érdemes rászánni az időt és könyvesboltban átlapozni a könyveket mielőtt megrendeled. Rengeteg szÍnes, csilli-villi könyvet adnak ki, beleolvasva kiderül hogy valójában igénytelen, lebutított szövegeket tartalmaznak.
Könyves bolt,olyat veszel ami tetszik és a postaköltséget elcukrászdázzátok :)))
Szerintem nem érdemes a csomagküldő szolgáltatással kezdeni mert aztán nem hagynak élni sem:))
Más kiadó nincs?
Egyszer telefonon ajánlottak egy ilyesmi csomagot,de elfelejtettem a nevüket.
értem..
Amúgy szerintetek megér 2850ft-ot egy csomag, amiben van egy micimackós mesekönyv, egy foglalkoztató füzet és egy ajándék?
Egy kicsit komolyabra gondoltam.
Nem elég szines,és nem kötötte le a kislányt.
Egmont-hungari kft d sney könyvklubb 1036 budapest Galagonya u. 5
Egyébként amikor olyan idős volt a lányom nekünk is az Egmonttól jött,nagyon szép mesekönyvei vannak,ami majd a kisöccsének is jó lesz.Tényleg mi baj az egmonttal?
Én pont a Micimackó Könyvklubot akartam írni, de rákeresve látom, hogy az Egmontos. Nem rendeltem, de a minap küldtek hírlevelet, az alapján tetszett, csak drágállottam picit.
Mi a gondod vele?
Pont ezt akartam írni.Mi most lovas magazint rendelünk a lányomnak,gyönyörű dolgokat küldenek hozzá,de ő már 9 éves,a te kislányodnak ez még nem való.
Egy 4 éves kislánynak szeretném. Az Egm...-os nem volt jó. Valahol máshol tudtok?
További ajánlott fórumok: