Utánvétes csomagban semmi sem volt. Mit tehetek? (beszélgetés)
Igen van amit nem ajnlott venni ilyen oldalakon pl.pont ez.
De én farmert sem vásárolnék ilyen helyekről hiába jók a méretek,nem biztos hogy jól is fog állni....
Még valami! Ugye a vateránál,Teszvesznél egy bizonyos összeget utalni kell egy bankszámlaszámra hogy valaki eladó lehessen ott. Egy valódi bankszámélaszámról utalt onnanstól kezdve lehet nyomozni!
Nem?
Én műszaki cikket soha nem vásárolok kéz alatt.
Nagyon kockázatos.
Én is majdnem ugyan ezt éltem át .én itt a hoxa aprójában hírdetőtöl vásároltam egy számítógépet.ő szépen előadta magát nekem hogy hányan vásároltak már itt tőle meg a teszveszen is rajta van,stb.kaptam egy pár regisztrált felhasználótol üzit hogy ők is vásároltak tőle ,milyen megbízható stb.Gondolom ő írt más néven.DÖRZSÖLTnőszemély,naív voltam.Azzal akart engem meggyőzni hogy milyen jófej hogy még egy ingyen paplanhuzat garnitúrát is beletesz a "csomagba"ráakart beszélni hogy én küldjem el neki előre a pénzt,még szerencse hogy nem mentem bele,még nagyobbat szívtam volna.Szóval után véttel vettem.folyamatosan hivogatott hogy biztosan fizetek -e majd,én nem vagyok olyan aki bárkit átverne,na mindegy folytatom.
Átvettem kifizettem.összeraktam és akkor derült ki hogy rosszak a meghajtók.telepítő cd-t sem tud futtatni ,a hangfala szar volt,nem működött.MAGA a gépház és a monitor egy ősrégi agyonszerelt használhatatlan...
a garnitúra amit úgy felkonferált a telefonban egy régi ,büdös agyon mosott rongy volt,még egy használtruha kereskedésben sem elfogadható. Rögtön kilöktem.43000 eft-ot sikerült legombolnia rólam.Azóta megszüntette a nick -jét és a telefonja sem elérhető.gondolom most más néven keresgéli itt az áldozatait.egyébként bloom28 néven futott.A saját káromon tanultam meg hogy okosabban és éberen kell vásárolni.De az már biztos hogy soha nem vásárolok neten.Inkább megveszem üzletben.szép napot mindenkinek.
akkor rendőrség!!!
IP-cím alapján kiderítik,hogy honnan gépezett!
A Vaterán nagyon sok csaló van,elegendő a fórumot végigolvasgatni.
Barátnőmék is befutottak egy kamu üzletbe:O
Én egy időben sokat vásároltam a vaterán. Mindig azzal kezdtem, hogy elolvastam a véleményeket az eladóról. Sokat segít.
Felvetted már vele a kapcsolatot azóta? (telefon, mail, stb.) A vaterán is bejelentheted.
Mindenképpen írj a Vatera üzemeltetőinek egy panaszlevelet. Ekkora összegnél én tennék feljelentést is. Azt a rendőrségen tudják megmondani, hogy mi van olyankor ha nincs tanúd. Egy próbát mindenesetre megér, veszteni nem vesztesz vele.
A Vaterán nagyon kell vigyázni. Ekkora összegű termékre én csak akkor licitálok, ha személyes átvétel lehetséges. Sajnos sok a csaló, nézni kell minden esetben az értékeléseket. Teljesen kezdőben nem lehet megbízni.
Szerintem nem tudsz mit csinálni:-(((
Én nagyon bizalmatlan vagyok és biztos nem vásárolnék olyantól 60 ezer értékben akinek az első vásárlója vagyok. Még azt is meg szoktam nézni miből vannak a pozitívjai nem-e 1 ft-os termékeket adott el azért, hogy pozitív értékeléseket gyűjtsön be utána meg a nagyobb összegnél lehúzzanak. A mai világban nagyon oda kell figyelni! Sok a csaló és sok az átverés és a hamis termék.
aukciós oldalon első vásárlónak lenni nem vall sikeres emberre :)))))
viccen kívül, ezeknek az oldalaknak van ügyfélszolgálatuk. én is csatáztam már az ebayen :)
További ajánlott fórumok:
- Ha semmi nem segít a koszmó eltávolításában... mit tehetek még? Segítséget várok!!!
- Megfáztam. Nem érzem semminek sem az ízét! Mit tehetek ellene?
- Mennyi lehet a postaköltsége egy 1, 5 kg utánvétes csomagnak?
- Mi történik ha az utánvétes csomagot nem veszem át?
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- Elvitte a bank az autót, meddig kell az adót fizetni?Azóta lejárt a műszakija is, de semmit se tehetek, vagy igen?Adósoknál dolgozó segítség