Megfáztam. Nem érzem semminek sem az ízét! Mit tehetek ellene? (tudásbázis kérdés)
Az éttermen én nem vettem észre semmi újítást. De jobban főznek, mint régebben. Annyi volt a rossz az egészben, hogy sokat kellett várni a kajára, de minden friss volt. (Torkos csütörtökön a Vigadó étteremben voltunk, és hidegen hozták ki a kaját). A pincérek nagyon aranyosak és helyesek. :) Nekem bejött. Rengetegen voltak, voltak,akik nem is tudtak már leülni. Nekünk szerencsénk volt. Jobb foglalni szerintem. MI nemdohányzó részen voltunk, ott kevesebben voltak, de a dohányzó részen többen, de így is teltház volt.
Sajnos a jövőhét nem jöhet szóba, mert párom elutazik egy hétre a munka miatt. :(
:o)
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat és az ár is igazán baráti!
Igen,a jobb helyeken kérés nélkül is becsomagolják a maradékot és ez nem ciki! :)
Sokan voltak?Milyen lett a felújítás?
Ha holnap nem jön össze újra,még a jövő héten is megejthettek egy ilyen estét,akkor már biztosan Te is élvezni tudod az fini ízeket. :)
Szerintem mi is el fogunk nézni,nem nagyon voltunk mostanában,nekem is bejön olykor,ha nem én főzök.Legutóbb lemaradtunk a "torkos csütörtökről",ezért itt a pótlás lehetősége. :)
Írj majd feltétlenül,hogy mi ott a helyzet! :))
A C.itt van tőlünk nem messze,voltunk párszor,a gyereknek ott volt a ballagási ebédje.Nem egy nagy durranás,vannak jobb helyek. :) pölö:Calico Jack,Belga hmmm...csak nagyon extra alkalomra! ;DDD
A Mihálynapin--mint gyermek--én főtt kukoricáért kunyizok,meg van az a nagy sarki füstös,talán balatoni sütöde,na,ott szoktunk enni.Nagyon finomakat készítenek!Ja,igen nem gondolod,hogy vásár napon főzök! ;DDDD
Szerintem megmaradt, de nem tudom, majd ma minden kiderül.
Sajnos máskor nem jó,mert párom túlórázni fog holnap, pénteken én dolgozom este, hétvégén pedig a mihálynapin fogunk jól lakni a tervek szerint. Legalább már a héten nem kell sokat főzni. :)
Ti tervezitek,h meglátogatjátok az éttermet? A Cassablanca-ban voltál már? Én oda is el akarok majd menni, azt hallottam, hogy jó.
;))
Szintén zenész!
Nem vagy jobban?Nem lehet a mai vacsit kicsit elcsúsztatni 1-2 nappal,hogy Te is élvezd az ételek ízét?Ilyenkor kár belénk a hamika én ezt szoktam mondani! ;P
Egyébként maradt az étteremnek a mediterrán stílusa?
Jajj de jó,hogy említed!;DDD Teljesen elfelejtettem!
Aha,szoktunk,bár az őszi talán jobb.Ti mentek?
Aha,az is nagyon jó és az áraik is megfizethetőek.
Most néztem a F.-nak az oldalát,de szerintem ez nem a legfrissebb.Nem találtam utalást a változásra,a kedvezményeket sem jelöli.
Mi általában 2 sz.vegyes tálakat szoktunk kérni,szerintem azok nagyon kiadósak. :)
Pompeji-ben én nem jártam.
Úgy tudom, hogy új szakács is van. A héten 40%, jövőhéten 30% engedmény lesz. Hétfőn,szerdán, pénteken élőzene.
Nekünk a Paripa tetszett nagyon, főleg páromnak.
Áááá,én nem is hallottam!Akkor nekünk is ott a helyünk! ;DD
Régen ott nagyon jól főztek!Nem tudod,hogy csak átalakítják vagy a séf is más?Esetleg tulaj váltás?
Nekünk a Pompeji volt a törzshelyünk,nagyon nagy hiba volt megszüntetni!!! :((
Az én anyukám tuti receptje: felvágsz apróra egy gerezd fokhagymát, kiskanálba rakod, mézet csurgatsz rá, majd bekapod, és szétrágás nélkül házipálinkával leküldöd. Esküszöm mindenre yo!!! Ha nem szereted a pálinkát akkor teával nyeld le. Így ha nem rágod szét fokhagymaszagod sem lesz:)
Sok sikert:)
Nahát lizi,most nézem,hogy Te is debreceni!
Merre készültök enni,ha nem vagyok indriszk....? ;D
Rhino pumpás orrspray csodákra képes! :)
Jobbulást Neked!Ugye,hogy van ilyen?Rám eléggé kétkedve néznek,ha ezt mondom,amikor meg vagyok fázva. ;D
Szia!
Egy nagy evőkanál méz belecsepegtetsz egy fél citrom levét és azt megeszed!Ezt csináld meg napi 2x kb. 2-3 napig és kutya bajod sem lesz:)!!!
További ajánlott fórumok:
- A párom exfelesége ellenem uszítja a gyereket, mit tehetek?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Melltartóból állandóan kibújik a merevítő vas, miért? Mit tehetek ellene?
- Mi az oka a gyakori izomláznak, mit tehetek ellene?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- Segítség! Délutáni evés roham! Mit tehetek ellene?