Segítség! Délutáni evés roham! Mit tehetek ellene? (beszélgetés)
Szia!!!
Attól függ,szükség van -e arra,hogy "kordában tartsd Magad"...
Én állandóan eszem,mert ha nem,szinte fizikailag érzem magam rosszul.Tőlem aztán lehet este 11 óra is,ha éhes vagyok,irány a konyha!!!
B.
Szia
En diot, olajos magvakat szoktam hamizni, mogyorot (nem a sozott verziot!!!!) mazsolat, egyebet, jot tesz a bornek, hajnak es a pocinak :) Tedd egy kis cseszebe, ha nem adagolod ki elore lecsuzik egy egesz zacsi is!! :) Vagy barmilyen gyumolcsot,zoldseget vagy vizet vizzel :)
Sziasztok! Merem ajánlani a nyers sárgarépát, hiszen az finom is, sőt az emésztésben sem okoz gondot, csak segít!
Én az esti gépezéshez és tv nézéshez ezt szoktam beiktatni éhség ellen.
Próbáljátok ki, nyerő!
Úgy látszok bírni fogom mostmár kaja nélkül egy jó darabig...bevágtam két nagyobb szelet kelt tésztát, és most tele vok, ma már nem szabad enni..semmi féle képpen...Az ebédem így is kötött tészta leves volt(kevés tésztával), meg töltött kápi...vagy 500 kalória kb, de hogy mennyi lehet az aranygaluska kalóriatartalma az jó kérdés...
Valaki nem tudja esetleg?
Amúgy marha egyszerű a dolog. Nem kell unatkozni. Az ember unalmában eszik rengeteget.
Én ha dolgozok, néha csak este jut eszembe, hogy aznap még semmit nem ettem.
Ha kapok megeszem, szó szerint befalok mindent , de magamnak nem veszek. :)
Itthon leszek 2 hétig, nem tudom, hogy bírom majd evés ügyben.
De jó neked!:)
Én imádok enni, bármit szinte...
Nem szoktam, csak amit megeszek, megfőzök. :) Max. reggeliféléket tartok még itthon. De az ebédnek valót hamar elpusztítom. :)
Wc-zési bajom van sok ételtől, kerülni próbálom őket, de ha nem megy, jól bekajálok és bekapok egy szűz tea kapszulát. :)
Szerencsém van, hogy nem vagyok édességfaló. Joghurtnál kihal ezen a téren a tudományom. :)
olvasgatok egyfolytában... de nem foglal le annyira...hmm a hólapátolás nem is rossz ötlet:), vagy lehet tornázni kellene, és nem estére tenném így a napi 1 órámat....
A viz ivást is megfogadom, már két kisebb adag aranygaluskát benyomtam..:S a nap hátralévő részét próbálom lazábbra venni...próbálom...
Köszi mindenkinek
rágózz, valami jó mentolosat!
nekem be szokott válni, arra az édes nem annyira kívánkozik, a rágással meg talán levezetsz valamit...
További ajánlott fórumok:
- A párom exfelesége ellenem uszítja a gyereket, mit tehetek?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Melltartóból állandóan kibújik a merevítő vas, miért? Mit tehetek ellene?
- Mi az oka a gyakori izomláznak, mit tehetek ellene?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- A kislányomnak délutáni versenyre tudni kellene Benedek Elek Kék liliom című meséjében hogyan hívják a lányt?