Ha a válást most adtuk be közös megegyezés alapján, akkor kb mikorra tűzik ki az első tárgyalást? (tudásbázis kérdés)
Ne haragudj, de ezt én sem értem, ezt a "csak" féltést. Hát mitől félted? Hogy elüti egy autó, vagy más baj éri munka közben netán?
Nekem volt egy ilyen pasim, aki "csak" féltett, úgy vágtam ki, csak úgy porzott. Én égtem miatta, jött egy haverom látogatóba jó messziről, beugrott hozzánk, ez meg odaült jó közel, és vasvilla-tekintettel belebámult a képébe.
Ha rendszeresen "félted" a párodat hasonló módon, nem is csodálom, hogy menekül. Vagy bízol benne, vagy nem.
Sok sikert:)
időnként írj hogy mi van veletek:)
Ilyen esetben csak egy, ha mind a ketten azt válaszoljátok a bírónak, hogy: Igen, el szeretnénk válni!
Azt hogy mikorra tűzik ki minden bíróságon más és más. (az ismerősömnek 1,5 hónap volt tavaly)
:( Ez szomorú!
Sajnálom!
De még fiatal vagy, biztos meg fogod találni a megfelelő férfit!
SZia!Anno pont a törvénykezési szünetben adtam be (augusztus)!November 6-án az első, azaz Békítő tárgyalás (kiskorú gyermek), Február 6-án a következő, ezen ki is mondták a Válást!Közös megegyezés!Mi mindenben megtudtunk állapodni!
A válóperes folyamatot csak akkor állítják le, ha a felperes nem jelenik meg, ill. ha az első tárgyalás után nem adjátok be újra a papírokat (most nem jut eszembe mi is a neve a papírnak, bocsi).
Két tárgyalás között a 3 hónap mindenképp meglesz!
Kiskorú:más-más a helyzet, 14 éven aluli ill.14-18 év közöttinél (elhelyezés és annak elbírálása szempontjából), de 18 év alatt Kiskorúnak számít, azaz kötelező a "békítő", azaz min.2 tárgyalás!
Törvény van rá hogy kiskorú gyermek esetén ez az eljárás:)
Mi is bele írtuk hogy nálam marad a gyermek mégis kellett a két tárgyalás:)
Nekem még nincs tapasztalatom, mert nem voltam házas, de a barátnőmék is a napokban válnak. Ők 2-3 havonta jártak tárgyalásokra.
A nyári szünet beleszámít! :(
Miből gondolod h nem jelenik meg az alperes?
További ajánlott fórumok:
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Iskolai fegyelmi tárgyalás
- Hagyatéki tárgyalás-különös eset, segítsenek kérem!
- Közös megegyezés alapján szakítottunk.. Ki volt hasonló helyzetben?
- A gyermekelhelyezés működhet közös megegyezés alapján?
- Kb. mikorra várható a békítő tárgyalás, ha most ápr 23-án adtuk be a papírokat? Veszprém megye!