Közös megegyezés alapján szakítottunk.. Ki volt hasonló helyzetben? (beszélgetés)
Miről tértél át?
Bulizz csak, ebben a korban :))) még ez a gyógyír.
Nyugi, neked is meg van minden esélyed, hogy ilyen férjed legyen, de még nem vagy elkésva...tudom ez most kicsit sem nyugtat meg, de majd idővel...
Milyen hosszú volt ez a kapcsolat?
Háááát rendbe viszonylag gyorsan rendbe jöttem, de elfelejteni még a mai napig nem tudtam.
DEEE!!! a legtündéribb férjem van, és tiszta szívemből imádom!
Mi 4-év után szakítottunk közös megeggyezéssel.Fiatalon jöttünk össze és elmult a szerelem...
De nagyon rossz volt remegett a gyomrom állandó sírhatnék...
Azt hittem sosem leszek túl rajta.De IGEN!!!
Azóta férjez mentem és nagyon szeretem a férjemet.
Te is fiatal vagy előtted az élet.
Szia!!! ÍÍ na hát ez a közös megegyezés egy ritka hülye helyzet.
Az én 6 éves kapcsolatom is így szakad meg, akkor azt hittem majd belehalok, az összes barátom szinte hozzá kötődött, és hirtelen olyan egyedül maradtam mint a kisujjam. Most már ahogy látom kívülről a volt kapcsolatomat ez volt életem egyik legjobb döntése. Persze tudom ez most nem vigasztal...de majd idővel rendbejössz!
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Ha a válást most adtuk be közös megegyezés alapján, akkor kb mikorra tűzik ki az első tárgyalást?
- A gyermekelhelyezés működhet közös megegyezés alapján?