Ha a Bartholin-mirigyek meg vannak duzzadva mindenképp műteni kell? (tudásbázis)
Holnap megyek nőgyógyászhoz de addig meghülyülök.
Amikor leborotváltam még nem vettem észre h lenne ott vmi...
Fájni nem fáj,tudok ülni rendesen meg járni is...
csak ha oda nyulok akkor érzem és azt a gimot ha megnyomom mozog... ijesztő... meg elég hipohonder vagyok... :S már bebeszélem magamnak h fáj egyre jobban vagy nem tudom...
A szeméremajkam egyik fele meg van duzzadva a hüvekybejáratnál. Szeretkezés után
Ha kitapintom érzek egy kis "gumo" szerüt vagy mit amit ha meg nyomok az odébb megy. Elötte intenziven voltunk együtt,kicsit késöbb a 2. Fordulonál csak azt éreztem h a behatolás fáj. Mikor leborotváltam az első aktus utáni zuhanynál akkor még nem vettem észre h duzzadt,nem vágtam el magam.
Olvastam neten egy forumon h Doxycyclint is irhatnak fel rá.Ettől elmulik?
Az se biztos h ez a bajom. Nagyon aggodok,meg félek. Holnap megyek nőgyógyászhoz.
További ajánlott fórumok:
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Műteni kell a térdem, addig és utána egy ideig kímélni.... Létezik olyan mozgásforma, amihez nem kell a térdem??
- Műteni kellene az orrsövényemet! Bevállaljam?
- Köldöksérvem van és műteni kell, de a köldököm is el kell távolítani, hogy fog kinézni aztán a hasam?
- Lyukas a szívem gyerekkorom óta. Ma nézték (mert évente kell), nőtt a lyuk, lehet, hogy műteni kell. Milyen a műtét?