Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen? (beszélgetés)
Igen!
Jó 10 en évvel ezelőtt azt gondoltam volna : húú Ne mennyen bulizni a férje ( m ) nélkül!! Jelnleg ezt gondolom.
Ha melozok, és Nőnapi buli van, pl épp egy szórakozóhelyen, Igen Ott a helyünk.
Év végi záró bulin is ott a helye mindenkinek.
1., Ne huzzuk ki magunkat a melohelyi dolgokból. Ne csak a melóó.
Munka helyen kívűli csak úgy elmenni miért lenne baj??
Főleg ha nem hetente...
Egyébként a férjek sokkal többet buliznak. Miért? Mert ők ha épp úgy gondolják melo után söröznek. Nem buli, de akkor is kis kikapcsolódás...
Az pedig Nekünk is jár...
Ez egy kérdés????
HÁT NANÁÁÁÁÁ!!!
hogy a fenébe ne bulizhatna?:)
csak addig vigyázzon valaki otthon a gyerkőcre...egyébként,meg ha lenne férje,akkor is kijár a szórakozás mindenkinek!
Szia!
Én ugyanezt írtam már neked, hogy mindneki el tudja dönteni, hogy neki mi a jó és ezt mindenki másnak el kell fogadnia. Mások vagyunk, mások az igényeink, ezzel nincs is semmi probléma. A probléma azzal van, amikor valaki a saját életét, értékítéletét és véleményét etalonnak tekinti és másokra is kötelező érvényűnek tartja. Ha elolvasod a 88 sz. hozzászólásomat, abban levezetem, hogy mire gondoltam. Amúgy meg Gyula és a te stílusod között hatalmas a különbség, hiába értetek egyet.
További ajánlott fórumok:
- Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Idős kutyus lehet feledékeny, szórakozott?
- Szerintetek még bejövök a pasinak? Vagy már nem érdemes erőltetnem a dolgot, mert csak szórakozott?
- Szerintetek mitől jó egy szórakozóhely?
- 3. oltás nélkül beengednek a szórakozóhelyekre február 15-től?