Szerintetek mitől jó egy szórakozóhely? (beszélgetés)
Egyet ne felejt el, Bp maffiavilág. Két nagy ember uralja Bp egyes szórakozó helyeit. Ha a közelükben nyitnál, és/vagy olyan stílusban, mint Ők, akkor számíthatsz arra "fejpénzt" fognak szedetni. Tehát, jöhetnek a pénz behajtok. Ha nem fizetsz szétvernek mindent.
Szóval csak óvatosan............
Igen Budapesten! Látom te is ott laksz :)
Csak azt nem tudom, hogy Pesten nincsenek-e az ilyen helyek már nagyon az egymás hátán? Mit gondolsz erről?
Tinikorom legjobb helye, ahová gyakran jártunk Zalaegerszeg - Graffiti Klub: Pincehelyiség, ablakok felül, téglahatású tapéta, igényesebb graffitik a falon; egy darts, egy billiárdasztal, egy csocsó, egy zenegép, egy bárpult. Hangulatvilágítás - félhomály, a "játékok" felett kicsit erősebb spotlámpák.
Egy (vagy kettő) személyzet volt, ha kértél valamit, a pulthoz kellett menni.
Bútorok: vonatülések, illetve kisebb asztalok székek.
Hétvégente gyakran volt egy-egy helyi amatőr zenekar koncertje, vagy disco - mindig más zenei stílusban.
Megfértünk egymás mellett több stílust kedvelő fiatalok, és a zenegépből mindenki a saját ízlésének megfelelő számot választhatott ki, nem volt emiatt konfliktus sosem.
Budapesten hasonló jellegű volt hangulatra a Ráday utcában talán Ráday-Club volt a neve.
Imádtam!
Itt Budapesten gondolkodsz?
Nekem tetszenek az olyan helyek, ahova be lehet ülni beszélgetni, iszogatni, de nem feltétlenül kell, hogy táncoljak is, de azért zene legyen.
Húh bátor vagy!
Akkor szerintem a legfontosabb az, hogy jó központú helyen legyen, legyen könnyen megközelíthető.
Megfelelő árak akciókkal egybekötve.
Amúgy a mai világban már nagyon könnyű a marketinget megszervezni, gondolok itt elsősorban saját honlapra, aztán a különböző portálokon való megjelenésre is.
Vannak már konkrét terveid?
én mondjuk keveslem a hip hop és r'n'b partys szórakozóhelyeket... van hogy 50 km-ert utazok 1-1 buliért... Szerintem sok ember szereti ezt is, de egyszerűen alig van kultúrája itt mo-n, sajnos :(
Emlékszem, hogy volt h hülyéskedtünk a barátnőimmel, hogy összehoznánk egy ilyen helyet, és mint a filmekben lenne egy koreográfia, amit mindenki ismer :D lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem marha jó lenne :)
További ajánlott fórumok:
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Idős kutyus lehet feledékeny, szórakozott?
- Szerintetek még bejövök a pasinak? Vagy már nem érdemes erőltetnem a dolgot, mert csak szórakozott?
- Ajánlanátok nekem szórakozóhelyet Budapesten?Nem tudom hova menjünk..