Ajánlanátok nekem szórakozóhelyet Budapesten?Nem tudom hova menjünk.. (beszélgetős fórum)
23-a...
A koncertteremben sajna technó és break és rave,de látványos performanszok,live act-ekkel
A tetőteraszon Mátyás Attila band
Ezek este 9-től.Este 10-től pedig szintén a tetőteraszon British Mood DJ-K...Itt a belépés ingyenes.A másik kettő egy ezres.
Ennyi.:)
azokat sztem nagyon sokan szeretik! :))) Én is, és a nálunk jóval fiatalabbak is! :))) Nme véletlen ez a retro őrület!
Amúgy, én még mindig Jam-et ajánlom, ha iylen zenék....
Morrisons Liget! nagyon jó, és igen most már a közepes teremben van nosztalgiabuli! Nagyon jó hely és 23.-án dög meleg lesz az meg egy nyitott hely...
nézd meg az oldalukat vagy facebookon is fent vannak.
többször kipróbált jó hely!
Az A38-as hajót ajánlanám...Nem rég voltam ott.Igaz,hogy nem bulizni,de mikor elfele jöttünk,már gyűlt a nép a bulira.:)
Ha megírod,hogy mikor mentek,meg tudom mondani az aznap esti progit.Én elmennék oda jól érezni magam,ez fix.:)
Jam pub, vagy Leroy Mom, vagy Le Bistro.... Sztem. Legalábbis korban az lenne a tuti. Vagy még 5kert.
Amúgy, miylen stílusban gondolkodsz?
Sziasztok!
Kb 10éve voltam utoljára discoba és most gondoltam 28évesen nosztalgia partyra indulok barátnőmmel.Az a baj h nemtudom hova menjünk mert nem ismeri már ő se a szórakozóhelyeket.
Régen én E-klubba jártam ahol a kisteremben lévő zenét nagyon szerettem.
Szóval olyan szórakozó hely tipp kellene ami Pesten van és táncolható zene megy..nem elektronikus baromság,meg a mostani szöveg nélküli zenéktől is rosszul vagyok(Remélem nagyából érthető voltam)..Megköszönném ha mondanátok ötleteket..
További ajánlott fórumok:
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Tud nekem valaki ajánlani megfizethető és jó magán gyermekorvost Budapesten?
- Tudnátok ajánlani nekem jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tudtok ajánlani nekem egy szalont ahol keringőre tudnék olcsón kölcsönözni rucit, Budapesten?
- Tudnátok nekem ajánlani jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tudtok ajánlani latin táncos szórakozóhelyet Budapesten?