Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Görög lepény recept

Görög lepény recept

A Görög lepény hozzávalói:
500 g joghurt,
200 g liszt,
3 tojás,
só, bors.


A Görög lepény elkészítési módja:
A hozzávalókat elkeverve, sütőpapírral bélelt tepsiben öntjük és megsütjük. Itt jön a változatos része mert mindent bele lehet pakolni. Lehet bele rakni gombát, sonkát, kaliforniai paprikát.. Lehet még olívát fetát hagymát akármit, majd a tetejére kis sajt, oregánó és 180 fokon 25-35 perc a sütőben (szép barna színű legyen a teteje).


Kategória: Egytálételek receptjei


A görög lepény elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook