Gombász-tészta recept
40 perc
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Gombász-tészta hozzávalói:
15 fej csiperke
olivaolaj
só,
bors
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál vaj
light krémsajt
barna tészta
kevés majoranna
bazsalikom
A Gombász-tészta elkészítési módja:
A gombát feldaraboljuk, forró serpenyőbe 3 evőkanál olajat (oliva) öntünk majd a gombát beletesszük. Befűszerezzük, és pirítjuk 10-15 percig. A vajat elforgatjuk benne, majd a krémsajtot is, de ekkor már levesszük a tűzhelyről. A főtt tésztával összekeverjük.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: tlia, 2008. jan. 10. 15:54
A gombász-tészta elkészítési módja és hozzávalói.