Gombás töltött káposzta recept
A Gombás töltött káposzta hozzávalói:1 kg gomba
25 dkg rizs
1 tojás
3 evőkanál étolaj
Vegeta vagy Delikát
só, bors
őrölt paprika
savanyúkáposzta-levél
savanyú aprókáposzta
1 púpozott evőkanál liszt
A Gombás töltött káposzta elkészítési módja:
A gombát felaprítjuk,vagy ledaráljuk. Hozzáadjuk a rizst,tojást, az étolajat,1 púpozott kávéskanál Vegetát ,sót,borsot,paprikát. A k.leveleket a szokásos módon megtöltjük,a fazék aljára tesszük az aprókáposztát,erre a töltelékeket,majd ismét a káposztát. Amikor megfőtt,3 evőkanál olajjal,a liszttel,egy kiskanál p. paprikával rántást csinálunk , s ezzel sűrítjük be az ételt.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 959ebd0cf5, 2006. nov. 15. 17:17
A gombás töltött káposzta elkészítési módja és hozzávalói.