Gombás pástétom recept
A Gombás pástétom hozzávalói:5 dkg margarin
2 kis fej v.hagyma
1 fej fokhagyma
25 dkg gomba
2-3 dkg friss barna kenyér darálva
10 dkg túró
szerecsendió
só
bors
A Gombás pástétom elkészítési módja:
Az aprózott hagymákat megpirítjuk a margarinban, kb. 3 perc. Hozzáadjuk a darabolt gombát,15 perc párolás,-míg el nem fő a leve,fedő nélkül még tovább. Lehűtjük,hozzáadjuk a morzsára tört kenyeret,túrót,izlés szerint fűszerezzük. Egyenletesre keverjük ki mixerben. Saláta hozzá: pl. káposzta, cékla, stb
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 959ebd0cf5, 2006. nov. 13. 13:08
A gombás pástétom elkészítési módja és hozzávalói.