Gombás tésztasaláta recept
A Gombás tésztasaláta hozzávalói:30 dkg gomba
30 dkg penne tészta
20 dkg koktélparadicsom
15 dkg fetasajt
10 dkg olívabogyó
2 gerezd fokhagyma
1 cs.kapor
só
bors
olíva olaj
A Gombás tésztasaláta elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük és hagyjuk kihűlni.A gombát apróra vágjuk kevés olajon megpirítjuk. Az olivaolajból az apróra vágott kaporból,a zúzott fokhagymából készítsünk öntetet amit sózunk borsozunk.Forgassuk bele a főtt tésztát a gombát az olivabogyót és jól keverjük el.Végül óvatosan adjuk hozzá a kockára vágott fetasajtot és a felezett koktélparadicsomot. Hűtőbe téve pihentetés után fogyasztjuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. ápr. 7. 23:33
A gombás tésztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.