Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fetával töltött vesepecsenye recept

Fetával töltött vesepecsenye recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Fetával töltött vesepecsenye hozzávalói:
2 db vesepecsenye (70 dkg)
10 dkg feta sajt
1 dl apróra vágott olívabogyó
1 db fokhagyma gerezd átnyomva présen

bors.


A Fetával töltött vesepecsenye elkészítési módja:
A húst mosd meg, töröld szárazra, és éles késsel középen hosszában jó mélyen vágd be. Hajtsd szét a húst, és a többi hozzávalókból készített töltelékkel kend le. Göngyöld fel, kötözd át, és körben süsd át egy serpenyőben. Utána süsd a sütőben 180 fokon 20-30 percig. Kínáld tzatzikivel. Tipp: Töltheted gombás-baconös-fokhagymás keverékkel, vagy kéksajtos-diós-tejszínes töltelékkel is. Nettó CH: Az egész receptben 5,5 gramm.


Kategória: Húsételek receptjei


A fetával töltött vesepecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook