Fetával töltött vesepecsenye recept


2 db vesepecsenye (70 dkg)
10 dkg feta sajt
1 dl apróra vágott olívabogyó
1 db fokhagyma gerezd átnyomva présen
só
bors.
A Fetával töltött vesepecsenye elkészítési módja:
A húst mosd meg, töröld szárazra, és éles késsel középen hosszában jó mélyen vágd be. Hajtsd szét a húst, és a többi hozzávalókból készített töltelékkel kend le. Göngyöld fel, kötözd át, és körben süsd át egy serpenyőben. Utána süsd a sütőben 180 fokon 20-30 percig. Kínáld tzatzikivel. Tipp: Töltheted gombás-baconös-fokhagymás keverékkel, vagy kéksajtos-diós-tejszínes töltelékkel is. Nettó CH: Az egész receptben 5,5 gramm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: veres, 2006. jún. 14. 08:29
A fetával töltött vesepecsenye elkészítési módja és hozzávalói.