Gombás – parmezános spagetti recept
A Gombás – parmezános spagetti hozzávalói:6 dkg laskagomba
0,5 gerezd fokhagyma
7,5 dkg spagetti
1 teáskanál olaj
0,5 teáskanál zöldséglé
1 paradicsom
néhány rukkolalevél, só, bors
4 dkg reszelt parmezán
A Gombás – parmezános spagetti elkészítési módja:
Vágjuk fel a gombát darabokra, aprítsuk fel a fokhagymát. Főzzük meg a spagettit. A gombát forró olajban süssük meg. Adjuk hozzá a fokhagymát, majd öntsük fel 75 ml vízzel. Keverjük össze, és főzzük 5 percig. Daraboljuk fel a paradicsomot, tisztítsuk meg a rukkolát és tépjük darabokra. A tésztát a paradicsommal és a rukkorlával együtt adjuk a szószhoz. Ízesítjük sóval és borssal, szórjuk meg parmezánnal.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. máj. 9. 13:32
A gombás – parmezános spagetti elkészítési módja és hozzávalói.