Gombás marhasült recept

1 kg marhahús
50 dkg gomba
20 dkg paprika
20 dkg paradicsom
3 gerezd fokhagyma
3 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika
1 dl étolaj
liszt
só
bors
A Gombás marhasült elkészítési módja:
A római tálat legalább fél órára áztasd be hideg vízbe. A húst szeleteld fel, majd sózd meg. Lisztet keverj össze pirospaprikával, és forgasd bele a hússzeleteket. A gombát, a paradicsomot, a paprikát és a vöröshagymát szeleteld fel. A tejfölt az olajjal, a zúzott fokhagymával és ízlésed szerint sóval és borssal keverd ki. A római tál aljába fektesd bele a hússzeletek felét, majd szórd rá a zöldségek felét, és végül locsolj rá a tejfölös szószból. Ismételd meg a rétegezést, és locsold rá a maradék tejfölt. Előmelegített sütőben süsd puhára, és már tálalhatod is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. jún. 23. 19:27
A gombás marhasült elkészítési módja és hozzávalói.