Káposztaleves (fogyihoz) recept
45 perc
200 kcal
1 fej kisebb káposzta laskára vágva
1 nagy zeller
2-3 paradicsom (vagy par. püré)
4-5 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
5-6 sárgarépa
2-3 paprika - tegyél bele csipőset is, mert remek zsirégető.
3-4 marhahúsleves kocka
A Káposztaleves (fogyihoz) elkészítési módja:
fölaprítva a hozzávalókat addig főzzük amíg meg nem puhul minden (ha valaki kicsit ressesen szereti akkor úgy)
Remélem semmit nem hagytam ki, azért ellenőrizd le. De! Én tettem bele édesköményt, vegetát, zellert - és kb. a harmadik napon teszek bele zöldbabot. Amikor már nagyon unod - ez is eljön, turmixold össze. Laktató, mégis más állagú ételt kapsz. A lényeg, hogy fűszerben, hangsúlyozom fűszerben tegyél bele minden olyat, amit szeretsz. Tudod ez nem a kőleves - biztos ismeres a mesét, de azért lehet variálni. Sok sikert! - Egyébként ehhez az alapléhez tehetsz később egy kis karfiolt, vagy bármit, hogy szivesen edd.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ringolina, 2006. okt. 28. 12:19
A káposztaleves (fogyihoz) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.