Húsos rakottkáposzta (update1) recept



- 1 kis fej káposzta
- 20 dkg darált sertéshús
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis fejű vöröshagyma
- 2 evőkanál olaj
- kevés vaj
- sűrített paradicsom
- só, bors
A Húsos rakottkáposzta (update1) elkészítési módja:
A leveleire szedett fejes káposztát sós vízben leforrázzuk. Az apróra vágott hagymát, a fokhagymát és a darált húst olajon megpirítjuk, sóval, borssal, sűrített paradicsommal ízesítjük. Egy kivajazott tűzálló tálat kibélelünk káposztalevelekkel, a húsos massza egyharmadát ráterítjük, tovább folytatjuk a rétegezést. Előmelegített sütőben megsütjük.
Egy kis sovány sajtot is lehet a tetejére reszelni, ha úgy szereti a család.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: xxLady, 2007. máj. 6. 11:53
A húsos rakottkáposzta (update1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.