Borsófőzelék sült virslivel (update 1) recept
30 perc
A Borsófőzelék sült virslivel (update 1) hozzávalói:
- 30 dkg zöldborsó
- 1 dl joghurt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 pár baromfi virsli
- víz
- pirospaprika
- só, bors ízlés szerint
A Borsófőzelék sült virslivel (update 1) elkészítési módja:
A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!
Igazán egyszerű és finom fogás, én van amikor tükörtojást sütök mellé.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: xxLady, 2007. máj. 6. 11:03
A borsófőzelék sült virslivel (update 1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.