Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Borsófőzelék sült virslivel (update 1) recept

Borsófőzelék sült virslivel (update 1) recept

Elkészítési idő 30 perc

A Borsófőzelék sült virslivel (update 1) hozzávalói:
- 30 dkg zöldborsó
- 1 dl joghurt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 pár baromfi virsli
- víz
- pirospaprika
- só, bors ízlés szerint


A Borsófőzelék sült virslivel (update 1) elkészítési módja:
A borsót és az egész fej vöröshagymát puhára főzzük annyi vízben, amennyi ellepi, majd joghurttal besűrítjük. Sült virslivel tálaljuk!

Igazán egyszerű és finom fogás, én van amikor tükörtojást sütök mellé.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A borsófőzelék sült virslivel (update 1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook