Halfilé zöldborsómártással (update 1) recept
40 perc
Szénhidrátszegény
Zsírszegény
1799 kcal
20 gramm
- 4 szelet fehér húsú halfilé
- 10 dkg zöldborsó
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál vaj
- 1 db citrom leve
- 1 evőkanál Norbi Update 1-es liszt
- 1 kávéskanál reszelt gyömbér
- 1 teáskanál felaprított mentalevél
- 1 db húsleveskocka (cukormentes)
- 1 evőkanál tejföl
- só ízlés szerint
A Halfilé zöldborsómártással (update 1) elkészítési módja:
A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet. Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni. Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel. Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel. Az evőkanálnyi tejtölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: xxLady, 2007. máj. 5. 18:13
A halfilé zöldborsómártással (update 1) elkészítési módja és hozzávalói.