Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Halfilé zöldborsómártással (update 1) recept

Halfilé zöldborsómártással (update 1) recept

Elkészítési idő 40 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 1799 kcal
Szénhidráttartalom 20 gramm

A Halfilé zöldborsómártással (update 1) hozzávalói:
- 4 szelet fehér húsú halfilé
- 10 dkg zöldborsó
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál vaj
- 1 db citrom leve
- 1 evőkanál Norbi Update 1-es liszt
- 1 kávéskanál reszelt gyömbér
- 1 teáskanál felaprított mentalevél
- 1 db húsleveskocka (cukormentes)
- 1 evőkanál tejföl
- só ízlés szerint


A Halfilé zöldborsómártással (update 1) elkészítési módja:
A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet. Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni. Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel. Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel. Az evőkanálnyi tejtölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A halfilé zöldborsómártással (update 1) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook