Jávai piritott zölgség recept


-25 dkg zöldborsó
-2 erős paprika
-1 fej vöröshagyma
-1 cikk fokhagyma
-3 evőkanál olivaolaj
-2 kiskanál curry
-fél citrom reszelt héja
-1 evőkanál szójaszósz
-só
A Jávai piritott zölgség elkészítési módja:
A megtisztitott aprora vágott vöröshagymát a felapritott paprikával, a zúzott fokhagymával, a citromhéjjal és a curryvel együtt megpároljuk az olajon, majd hozzáadjuk a borsót, puhára pároljuk, majd megpiritjuk. hozzáadjuk a szójaszószt, megsózzuk, és melegen tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: imolaviola, 2008. febr. 18. 08:54
A jávai piritott zölgség elkészítési módja és hozzávalói.