Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Rakott karfiol (update 1) recept

Rakott karfiol (update 1) recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Rakott karfiol (update 1) hozzávalói:
- 1 fej karfiol
- 2 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 20 dkg zabpehely
- 40 dkg sovány darált hús
- 2 tojás
- 2 dl tejföl
- ízlés szerint pirospaprika
- fekete bors
- majoránna


A Rakott karfiol (update 1) elkészítési módja:
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben puhára főzzük. A zabpelyhet leforrázuk fél liter vízzel, és duzzadni hagyjuk. A hagymákat apróra vágjuk, olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és lassú tűzön megpirítjuk. Ízlés szerint fűszerezzük a keveréket, majd hozzákeverjük a zabpelyhet és a tojásokat. Egy tepsi aljára lerakjuk a karfiol felét, ráterítjük a húsos keveréket, majd ráterítjük a karfiol másik felét, leöntjük tejföllel, és közepes lángon kisütjük.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A rakott karfiol (update 1) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook