Ketchupos-fehérboros hús recept
A Ketchupos-fehérboros hús hozzávalói:10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma
só
bors
A Ketchupos-fehérboros hús elkészítési módja:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. máj. 5. 11:37
A ketchupos-fehérboros hús elkészítési módja és hozzávalói.