Mustáros karajpecsenye recept
A Mustáros karajpecsenye hozzávalói:1,5 kg hosszúkaraj
6 gerezd fokhagyma
6 evőkanál mustár
2 húsleveskocka
2-3 dl langyos víz
só
bors
vaj
A Mustáros karajpecsenye elkészítési módja:
A húst megmossuk,bedörzsöljük sóval,borssal és a préselt fokhagymával.Bekenjük mustárral és egészben beletesszük egy kivajazott tepsibe. Aláöntjük a húsleveslét,forró vajjal meglocsoljuk. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőbe tesszük. Kb 50 perc alatt megsütjük a húst.A sütés végén vegyük le a fóliát és pirítsuk aranybarnára a pecsenye tetejét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. ápr. 25. 21:42
A mustáros karajpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.