Gombakrémes pangasius recept

1 cs tengeri halfilé
1/2 kg gomba
fűszerkeverék
1 poharas tejföl
2 tojás
1 csapott mokkáskanál őrölt bors
liszt
olaj
A Gombakrémes pangasius elkészítési módja:
A halszeleteket megszórjuk fűszerkeverékkel, borssal, - 1 órát állni hagyjuk. Közben a gombát megtisztítva húsdarálón ledaráljuk. A halszeleteket lisztben megforgatjuk, forró olajon mindkét oldalát átsütve tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, a zsiradékában megpároljuk a gombát. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a tejfölt, tojást, 1 evőkanál lisztet, 1 csapott evőkanál fűszerkeveréket, ezzel a masszával beborítjuk a halszeleteket és sütőben vagy mikróban megsütjük. Párolt rizzsel, savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2011. márc. 21. 09:52
A gombakrémes pangasius elkészítési módja és hozzávalói.