Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gombakrém leves recept

Gombakrém leves recept

A Gombakrém leves hozzávalói:
30 dkg gomba
1 fej hagyma
ételízesítő
1 evőkanálnyi liszt(púpos)
zsír
tejföl

bors
víz
pirított zsemle kocka
petrezselyem ízlés szerint


A Gombakrém leves elkészítési módja:
A hagymát apró kockára vágjuk,a gombát is megtisztítjuk,felszeleteljük.A zsíron a hagymát megpároljuk,rádobjuk a gombát is.Ha megpárolodott a gomba,felengedjük vízzel,belerakjuk az ételízesítőt.Ha felforrt,leturmixoljuk az egészet,és behabarjuk.Utána ízesítjük,sóval,borssal ízlés szerint. Piritott zsemlekockával tálaljuk,és megszórhatjuk petrezselyemmel.

Van amikor nem turmixolom le,csak behabarom,és úgy is nagyon finom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gombakrém leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook