Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gesztenyekrém leves recept

Gesztenyekrém leves recept

A Gesztenyekrém leves hozzávalói:
100g gesztenyemassza
4dl tej
4dl tejszín
2 tojássárgája
2cl rum
1cs. vanilia puding
fahéj
citromhéj
szegfűszeg



A Gesztenyekrém leves elkészítési módja:
A fűszereket egy kisebb edénybe téve 1dl vizzel felöntjük és felforraljuk,majd a levet leszűrjük és kihűtjük. A gesztenyemasszát áttörjük és a tejszínnel elkeverjük.A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük.A tejszines gesztenyét,a tejjel elkevert pudingot és a fűszerkivonatot, a tojások sárgáját,a rumot turmixgépbe tesszük,enyhén sózzuk,turmixoljuk.Levescsészébe adagoljuk,hűtőbe tesszük.Tálalás elött tejszínhabbal,őrölt fahéjjal vagy reszelt csokival díszíthetjük!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gesztenyekrém leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook