Galyasági burgonyás tarhonya bográcsban. recept


50 dkg
burgonya
10 dkg
füstölt szalonna
10 dkg
füstölt kolbász,1 nagy fej vöröshagyma
15 dkg
házi készítésű tarhonya
1 evőkanál fűszerpaprika
ízlés szerint só
csipetnyi őrölt fekete bors
csípős paprika..
A Galyasági burgonyás tarhonya bográcsban. elkészítési módja:
A szalonnát apróbb kockákra vágjuk, zsírját kisütjük, majd a finomra vágott vöröshagymát és a felszeletelt kolbászt is megfuttatjuk benne. Fűszerezzük paprikával, majd felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és ha a lé felforrt a tarhonyát is.Ízesítjük csipetnyi borssal és csípős paprikával, majd lassú tűzön főzzük, amíg jó sűrű nem lesz. Frissen készített uborkasalátával kínáljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. márc. 13. 04:43
A galyasági burgonyás tarhonya bográcsban. elkészítési módja és hozzávalói.