Füge töltve recept
A Füge töltve hozzávalói:8 friss füge
15 dkg kecskesajt
2 evőkanál sovány túró
3 dkg fenyőmag
2 ágacska citromfű
2 teáskanál méz
3 teáskanál ribizlilikőr
A Füge töltve elkészítési módja:
A megmosott fügéket megszárítjuk, és úgy vágjuk félbe, hogy a gyümölcsök alja egyben maradjon, így tudjuk kiszedni belőlük a gyümölcshúst. A sajtot elkeverjük a túróval, a pirított fenyőmaggal, a finomra vágott citromfűvel és a fügehússal. A masszát a fügehéjba töltjük. A mézet elkeverjük a likőrrel és a keveréket a gyümölcsökre csepegtetjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jún. 9. 07:50
A füge töltve elkészítési módja és hozzávalói.