Fontos döntés előtt állok, szeretném valamilyen "ezoterikus szakember" véleményét meghallgatni. (tudásbázis)
Köszönöm a válaszaitokat! Kineziológusnál én is jártam már, akkor úgy tűnt, hogy sokat segít(ett) de végül nem oldódott meg azóta sem a konkrét probléma, élethelyzet ami miatt felkerestem őt, így ebbe az irányba nem próbálkoznék tovább!
Takács Tiborról én is sok jót hallottam, talán őt felkeresem a Soterban!
Kérdőasztrológiáról még nem is hallottam, utána nézek itt a neten, ahogy Csorievaval is felveszem a kapcsolatot!
A kineziológusokról én is sok jót hallottam már.
Én jósnőnél voltam kétszer is. Nem mondom, hogy 100%-ig hittem benne, mikor először elmentem, de évek óta foglalkoztatott a dolog és mikor elég erősnek éreztem magam, mentem. Erről a hölgyről azt mondták nagyon jó. Nem kérdezett semmit, csak leült velem szembe és háromnegyed órán keresztül beszélt. Aztán sorozatban döbbentem meg, mikor bejöttek amiket mondott. Ő sem mondja meg, hogy mit tegyél, csak annyit, hogy melyik irányból mire számíthatsz stb. Persze azt is elmondta, hogy a sorsunkat mi alakítjuk és nem feltétlenül kell úgy lennie, ahogy ő elmondta.
Szia!
Takács Tibor asztrológust ajánlanám. Neki könyvei is megjelentek már. Én személy szerint jártam nála. Meglepő dolgokat tud mondani. SOTER klub
Üdv: maja
Ign, Tőled kérdeztem! :)
Mert mondjuk van aki szerint a tarotkártya "az ördög bibliája"... akkor annak nem ajánlanék azt... De mondjuk az asztrológiát elfogadja... Kineziológusnál már járt, de nem segített...stb,
Ezért kérdezem, hogy milyen irányba induljunk...
Krisztina13 szerintem tőlem kérdezte! :-)
De jó hogy ezeket leírtad, én ugyanis tanácstalan vagyok egyelőre!
Milyen területeket ismersz?
Miben hiszel?
Mit tudnál elfogadni?
Mely területet ajánlanátok? Esetleg név szerint valakit?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik félnek valamilyen állattól?
- Végzett valaki valamilyen tanfolyamot az Elo-nál? Mi a véleményetek róla?
- Végzett valaki valamilyen tanfolyamot az ELO-nál? Mi a véleményetek róla? Hogy zajlik a vizsga?