Végzett valaki valamilyen tanfolyamot az Elo-nál? Mi a véleményetek róla? (beszélgetés)
Én is megrendeltem a német anyagot, egy ideig még beküldtem a házit, kijavították, de aztán ráuntam.
Elég gagyi volt a tananyag, nem érte meg az árát.
Nem hiszem, hogy a szakmai anyagok is jók lennének, hiszen hogyan szerez gyakorlatot valaki, pl. műköröm készítésből?
Akkor erre tényleg a neten is összeszedi a tudományát az ember.
Én nyelvtanfolyamot kezdtem el, de a végére elfogyott a lelkesedés. Ez ugyanolyan mint ha simán az internetről összeszedegetsz tananyagokat (ingyen!), rengeteg akaraterő, szorgalom kell az önálló tanuláshoz. A tananyag szerintem kicsit gagyi, és nem is sarkall különösebben a tanulásra, mint mondjuk egy érdekesen összeállított, érdekes írásokkal és feladatokkal teli tankönyv vagy internetes oldal.
De csak a nyelvtanfolyamot próbáltam, mást nem! A különféle végzettségeket adó tanfolyamok ettől még lehetnek jók.
További ajánlott fórumok:
- Tegyük fel, hogy elvégzek egy profi sminkes tanfolyamot, de kozmetikusi végzettségem nincs.Így van valami értelme?:)
- Valaki végzett már el munkaügyi központ által valamilyen tanfolyamot?
- Van itt valaki, aki az ELO-nál végzett OKJ-s tanfolyamot?
- Gyesen lévő anyuka vagyok! Szeretnék valamilyen tanfolyamot elvégezni, ki mit ajánl, mi lenne a jó?
- Végzett valaki valamilyen tanfolyamot az ELO-nál? Mi a véleményetek róla? Hogy zajlik a vizsga?
- Tud valaki valamilyen ezoterika tanfolyamot Győr- Moson-Sopron megyében?