Tegyük fel, hogy elvégzek egy profi sminkes tanfolyamot, de kozmetikusi végzettségem nincs.Így van valami értelme?:) (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
én Kilinkó Katánál tanulom a sminkes szakma fortélyait. szuperül tanít... mindenben segít...és még az ár is baráti. 30 órás tanfolyam 70.000Ft nála. sztem ez nagyon jó... plusz ahogy van alkalom visz referencia munkákra... most pont egy tv-s munkán voltunk. sztem nála jobbat nehezen találtok... :) gyerteeek!!!! :)))))))
Egyébként aki sminkes és mac-et is szokott vásárolni, jó ha tudja, hogy ha beviszi a:
-végzettséget igazoló papírja fénymásolatát
-személyi fénymásolat
- pár képet a munkáiról
- befizet 10e Ft-ot / év
Annak jár 35% kedvezményMINDEN alkalommal egy éven át!
Hasonló a Kryolanban...ha beviszed az okleveled, egy alkalommal tudsz 30%-osan vásárolni. (ezt érdemes akkorra időzíteni, amikor ugye több terméket mész venni)
sziasztok!
Látom, itt jól ismeritek a sminktermékeket. Kérdezném tőletek, hogy milyen professzionális minőségű szemhéjpúdereket tudnátok ajánlani. Táncos vagyok, szóval bírnia kell a strapát, izzadságot órákon át, és szépen kell csillognia a színpadon. Olyan cucc kéne, ami Mo-on is beszerezhető.
köszi
a vállalkozás meg alkalmazotti dologra írtam , hogy kijártam már a dolgokat, és baromi nehéz volt, és ezeket nem szívesen mondom el annak, akit nem ismerek :)
Tényleg ne haragudj, tudom hogy nem így értetted a dolgot. Azt euróra írtam, de hozzávetőleges összeg.
Na, akkor jó, ha más is szereti a puha ecseteket :-)
De mire rájöttem, még egy tapadás segítő valami izét is vettem a szemhéjamra.
Amit mondjuk nem bántam meg, mert baromi jó cucc, jó ecset ide vagy oda :)
fantáziadús :D
Ehhez lehet, hogy találsz még szponzort is. Manapság nincs idejük a legtöbbeknek ismerkedni, nem egy rossz ötlet.
Én sem szeretem a kemény ecseteket, ha ez megnyugtat :)
Én is jobbszeretek puhával dolgozni.
Nem tudom :)
A satírozás nem megy annyira.
Nem tudom olyan szépen a színeket kihozni.
Van amikor felteszek vagy öt szint, és olyan, mint ha lenne rajtam kettő :) Legalábbis nekem úgy tűnik :)
Bár azt vettem észre, hogy az ecsetket még ki kell tapasztalnom.
Pl vettem egy Ben Nye FDB-8-as ecsetet, amit mindenki imád állítólag.
Nekem meg nagyon kemény, néha úgy érzem söpröm le vele a színeket, minhogy satírozom :-)
Mondjuk ezen mindenki meglepődött, mert ahogy halottam a keményebb szőrű ecsetekkel szeret mindenki dolgozni.
Aztán egyszer beidegesedtem és elővettem az 1 700 Forintos ecsetkészletemből (10 db volt ennyi :-))) egy másikat :-), ami puhább volt, és azzal meg sokkal szebben tudtam csinálni.
Na szóval nem tapasztaltam ki még magam :-)
szerintem nem jobbak. Amúgy az isten a MAC. ez vitathatatlan. De napi sminknek drága.
Bénább sminkek? hogyhogy?
Szerintem is magán jellegű dolgok, ez nem vitás.
Hát én biztos nem leszek jobb, mert minél több infót hallok, látok annál bénább sminkeket készítek magamnak :D Bitos a viszonyítási alap miatt van ez.
Igazából azért akartam kipróbálni őket, hátha jobbak a Kryolan-nal.
ismerem a coastal scents cuccait, nem szakmai titok, az nem izgat, legyen jobb valaki, benne van :) Amúgy nekem nem jöttek be. Elég jó árban vannak a cuccok, és nem rossz a minősége, átlalános sminkelésre sztem teljesen jó.
azt nem mondom el szívesen hogy én most hogy adózok meg mennyit keresek meg pontosan hova dolgozom, meg ilyenek...ezek nekem picit magánjellegű dolgok :)
Jajj, mi lett itt? :)
Az is szakmai titok, hogy ismered e a coastal s. termékeket és, hogy milyen minőségűek? :))
Ne haragudj, de ezekre a kérdésekre nem fogok itt válaszolni. Elég nehéz volt kijárnom az utamat, bocsánat, de nem gyártok konkurenciát. Amennyiben nem ez volt a célod, elnézést, de ezek olyan dolgok, amik szerintem nem tartoznak idegenekre.
Ne haragudj. Ez már nem a fórumhoz kapcsolódik.
További ajánlott fórumok:
- Az orvosira jelentkezek jövőre. Bármilyen OKJ -s tanfolyamot elvégzek kapok pluszpontot vagy csak ha valami egészségügyit?
- Szerintetek érdemes mostanság egy kozmetikus tanfolyamot elvégezni?
- Szükséges kozmetikus végzettség a sminktetováló képzés megkezdéséhez?
- Szeretnék jelentkezni valuta pénztáros, valuta ügyintéző tanfolyamra. Tud valaki róla, el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?
- Sminktetováláshoz kell kozmetikus végzettség vagy bárki kitanulhatja?
- Hol érdemes kozmetikus tanfolyamot elvégezni?