Gyesen lévő anyuka vagyok! Szeretnék valamilyen tanfolyamot elvégezni, ki mit ajánl, mi lenne a jó? (tudásbázis)
Nincs olyan sok időm, de mindent belehet osztani ügyesen! Három gyerekem van és mind a hárommal tudok foglalkozni, mellettük a házimunka sincs elhanyagolva! Van, hogy Mi is együtt főzünk, takarítunk, vagy kint a homokózóba várat építünk ..stb Tanulni pl este tudnék, vagy délután mikor alszanak! A mai világban több lábon kell állni, mivel háromgyerekes édesanyát sajnos nem sok helyre vesznek fel szivesen! Sőt!
Ilyen sok időd van a gyerek mellett? Én egész nap lótottam-futottam, nevelgettem, mesét olvastam, magyaráztam, mutogattam a világ dolgait, együtt főztünk, teregettünk, vásároltunk, - hiszen azért voltam otthon gyes-en.
Valaki elmondaná mi az a gyes? éngem ugyan nem érint a téma , de kiváncsi vagyok rá :D
Nem csak nálatok van igy. Ez "felsőbb" rendelet. Nehogy már jól jöjjetek ki!!Meg van ez tervezve...
Sajnos nem ingyenesek az OKjs oktatások:((Most akarok/tam/ menni de fizetős.Az első diplomához jutást is fizetőssé ttték a kismamáknak.2006-ban megszüntették az ingyenességet:((
Pontosan így van. Jól kitalálták! Nehogy a gyesen lévő ki tudja használni! Ezért háborgok amokikor az etnikumnak meg van ingyenes felzárkózás!!! Ugyan hová,?
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást! Igen olyat szeretnék, ami vonz is! Csak kíváncsi voltam, hátha kapok valami jó ötletet! Ez a Munkaügyi Központ megkérdezése is jó ötlet köszönöm! Ám ha van még valakinek ötlete szivesen veszem! Szép napot!:)
nálunk nem engedik a gyes melletti tanulást,csak akkor ha megszüntetjük a juttatást.mivel mostmár csak heti 20orát lehet dolgozni illetve suliba járni.Azt tudni kell,hogy az órák száma heti 30,ha valaki suliba akar menni.én is itt buktam be,kb 2 hete.:(((
szerintem olyat tanulj, ami ÉRDEKEL. (és ne olyat, ami másokat érdekel, és azért javasolják neked:))
az ember abban sikeres, amit szívesen csinál, tehát fontos, hogy olyat tanulj, amiben örömöd leled.
Szia! Én meg Gyed-en vagyok és én is szívesen tanulnék valamit. Pl. nyelvet+ valamilyen Okj-s szakmát. Kérdezd meg a Munkaügyi Központot, hátha van valamilyen számodra kedvezményes tanfolyam!
én angolt tanulok, ajánlom neked :)
Szia! Nekem is nagyon jó lenne az itthon végezhető munka! Ugyanis három gyerekem van, és így a munkahelyemen már nem szívesen várnak vissza! Lehet hivatásos anya leszek, de mellette mindenképp szeretnék dolgozni úgy tudom 4 órában lehet! Sajnos kilátástalannak látom, gyes után hogy lesz majd! Megköszönném ha megosztanád milyen otthonvégezhető munkád van, amit esteleg Én is csinálhatnék majd! Szép napot!
Milyen munkát végzel otthonról?
Szia! Érdemes olyat választani, amit szeretnél is csinálni, és esetleg otthonról, távmunkában is űzheted. Van esetleg valami elképzelésed? Vagy keresed? Amúgy a gyesen lévő kismamáknak, azt hiszem, ingyenes az OKJ-oktatás, ha jól tudom (remélem, jól tudom).
Én itthonról dolgozom, és nekem nagyon beválik, sokkal jobb, mintha be kéne járkálnom valahova.
Szerintem mindenképpen olyasmit tanulj, ami érdekel, vagy olyasmit, ami a GYES utáni munkába visszatérésedet segíti.
Persze ezt csak így általánosságban mondom, úgyhogy lehet, hogy ezzel nem sokat segítettem...
Gyesen lévő anyuka vagyok! Szeretnék valamilyen tanfolyamot elvégezni, ki mit ajánl, mi lenne a jó?
További ajánlott fórumok: