Banki ügyintéző tanfolyamot hol lehet elvégezni? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom, h azóta sikerült-e elvégezni, de én anno minervás voltam, és teljesen elégedett voltam a képzésükkel, ugyanis most a dunaújvárosi főiskolán vagyok és beszámították a képzés egyes tantárgyait. sztem teljesen korrekt eljárás, mert így nem veszik el az egy éved [link] itt lehet a részletes követelménylistát elolvasni, de tudok infót adni tanárokról, ha kell.
B
Sziasztok! Én az EFEB-nél tanulok, gyed-en lévőknek 50% kedvezmény.
Banki ügyintéző képzés a PSZF-en (szerintem a legjobb referencia, de hazabeszélek.. :)
[link]
Tegnap indult, de biztosan lehet még csatlakozni. A banki tanácsadó képzés novemberben indul, szerintem ha érdekel, érdeklődj telefonon!
Sziasztok!
Már rég nem járt erre senki, de én most találtam erre a fórumra, és hátha még tudtok nekem segíteni.PETIANDI-tól szeretnék kérdezni.A banki ügyintézőt szeretném elvégezni.Írnál nekem infót hogy a barátnődnél még lehet-e magántanulással ezt a vizsgát megcsinálni?És ha lehet akkor infót udnék kérni a dologról?Köszi előre is.
Köszi mégegyszer,nagyon kedves tőled hogy felajánlod a segítséged!!Minden jót:)Üdv.Cili
ja és ha kell a száma,szolj, priv-ben megirom.
megdumáltam közben a barátnőmmel, hogy mehet a magántanulóskodás 80eFt-ért. kedvezmény sajna nincs. szivesen máskor is segitek. asszem én belevágok a pletykák miatt főleg.
Én pü-i, számviteli ügyint tanfolyamot(OKJ) végeztem el(okosan megoldva)a munkaügyi hivatalon keresztül és azóta bankban dolgozom.Ez jó az alapokhoz, a többi pedig az adott bank és a munkaköröd specifikuma. De nem kell a bankoktól elájulni, legalábbis ügyfeles szinten nem, Kezdenek egy kicsit "porszívóügynökösek" lenni.Ha bevállalod.....+ a tervek amik többsége minden, csak nem teljesíthető!De dolgozni kell, úgyh "szeresssssük"!
Úgy néz ki hogy budapest lesz a megfelelő helynekem,ugyais találtam egy olyan iskolát ahol 50%-os kedvezményt adnak a gyeden,gyesen lévőknek.Nagyon köszönöm a fáradozásodat!!További szép napot!!Üdv.Cili
Iregszeszemcse - ez a település ahol lakom és a barátnőm is itt lakik. ha gondolod megkérdezem tőle hogy vállal-e "messzi diákot". aztán majd jelentkezem. Andi
Szia!Köszönöm hogy megkérdezted!!Miz jelent az hogy a közelben személyes konz.tart?Helyileg hol,melyik városban?Kérlek még ezt kérdezd meg légyszi,igérem tovább nem zargatlak a kéréseimmel:)Köszönöm előre is.Minden jót!!Üdv.Cili
Beszéltem a barátnőmmel, és felétek nem tud olyan iskolát ahol indulna ilyen. De viszont az ő általa üzemeltetett iskola indít de ugy, hogy magántanulóként lehet elvégezni, és egy csongrádi csoporttal lehet menni vizsgázni. A közelben személyes konzultációt is tart, amugy neten küldi az anyagot vagy postán. 120ezer a tanfolyam plusz a vizsgadíj. komolyan elgondolkoztam azon, hogy beiratkozom, mivel nekem ilyen szakmám még nincs. igaz hogy csak középfokú, de a mérlegképesem felsőfoku, és csak statisztikus vagyok és vállalkozás szervező. ja és az a pletyka hogy a PSZÁF kiköti hogy banki alkalmazott csak az lehet akinek van egy banki ügyintézői sulija.
Szia!Már nagyon várom hogy mit mond a barátnőd:-)Szép napot!!!
Szia Cilus! Én 10 éve banki ügyintéző vagyok, de "csak" közgáz szakközéppel és mérlegképes könyvelőivel. Én imádom a banki szakmát, logikus és érdekes. remélem a barátnőm minél hamarabb jelentkezik és holnap este már tudok mondani valamit. Szép estét! :)
Pénzforgalmi ügyintéző vagyok,és most megpróbálnám a banki szakmát!Gyed alatt úgy gondoltam elvégzek egy ilyen okjs tanfolyamot.Köszönöm előre is a segítségedet!!Szép napot!!
A barátnőm csongrád megyében szervez iskolát, és tolna megyében. azt mondta, hogy keddre utána néz hogy mik a lehetőségek arrafelé. dolgoztál már bankban vagy pénzintézetben? ha belevágsz, akkor szolj és ha kell segitség szoljál nyugodtan.(banki ügyintéző vagyok:) )
ok kÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!tOVÁBBI SZÉP NAPOT !
keddre megtudom mondani. ha nincs más akkor magántanulóként megoldható.
Köszi,Heves megyébe vagy Miskolcon.
van egy barátnőm, aki ilyesféle iskolát vezet. ha megirod hogy helyileg merre gondoltad, akkor holnap megkérdezem tőle hogy tud-e arra valamit. szivesen segitek.
Sajna akkor nem tudom...én is most érdeklődtem,ép ma,nem sok mindent tudtak itt sem ajánlani,ősszel kell újra nézelődjek,hátha...
Kérdeztem ,de nem indul:(sőt ősszel sem.
Köszi,de már próbáltam nem igazán van ami kedvezményes gyeden lévőknek!
Munkaügyi kirendeltségen érdeklődtél már?Talán tudnak...
Sziasztok!Tud valaki olyan intézményt ahol kedvezményesen lehet tanulni?Gyeden vagyok!!
Szerintem ird be a google-ba és dob ki pár helyet ahol indítanak képzést. Anyukám így talált rá pedikűr-műkörmös tanfolyamra.
Sok sikert!
Banki ügyintéző tanfolyamot keresek!!
További ajánlott fórumok: