Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
a mai műsor egy gyomor forgató gusztustalan ember része.
Nem tud főzni, nagyképű és egy étel szervírozást sem tud maga elvégezni.
Én mindenki részéről 1pontot adnék, össz vissz 4pontot érdemel és ez egy túlzó érték is egyben
a héten nem néztem tv-t megint lemaradtam róla és mivel ezen a héten délutános leszek ismét nem nézem.
Bár az előzetest nézve egy nagy ratyi az egész
hallom 3börtön "viselt" embert tettek egy csapatba?
na ez azt szép
Gyerek az anyjának:
-Anya mit kell tennem, hogy a Hal a tortánba szerepelhessek?
-Nagyon egyszerű! Lopj, csalj hazudj és még fizetnek is érte!
Ezek a műsorok szándékosan úgy vannak csinálva és összeválogatva a szereplők, hogy konfliktushelyzet teremtő legyen egy-két viselkedésük.A nézőt valamivel szórakoztatni kell.
Közben mindenkinek kialakul egy véleménye, a lényeg, hogy nézzék és foglalkozzanak a műsorral éa beszéljenek róla.Ha hétköznapi történések "minden jól menne", akkor senkit sem érdekelne.Ezt most már nagyon elsajátították a sok ralativi Showból.
Tényleg én meg észrevettem, mikor a Bebéhez a mega-
sztárhoz mentek vendégségbe még egy asztalt sem
tudott összerakni kész cirkuszi komédia volt az
ilyen vendéglátás. Az a Vad Katalin van művészneve
az meg még főzni sem tudott és szépen leégett a többiek előtt, de annyi esze sem volt, hogy segitséget kérjen valakitől. Miért igaz még valaki
azt sem tudja mi az, hogy étolaj és mire használják. Üdv.Anyuci91
Kevés az az alkalom mikor normális és elfogadható a társaság, mert mindig akad valaki aki kilóg a sorból. A legutóbbi fórumon pontosan kicikizték a
Kelemen Annácskát a Sipos az Irigy hónalj mirigyből állandóan provokálta annak már tele volt a hócipője vele. Aki látta és értette a katonságot, amikor még kötelező volt azzal érzékeltette, hogyan bántak az akkori ujoncokkal és ez a nő nem vette a lapot. Ráadásul rossz néven vette. Állandóan reklamált és felvolt háborodva. Köszönöm, hogy meghallgatattok.
Üdv.Anyuci91
az a legdurvább amikor be sem tudja gyújtani. Minek vesz az ilyen méreg drága csecse becsét, ha kezelni se fogja soha. Egyszerűbb ha kihagyja a konyhából. Dísznek nem kéne oda.
Már régen láttam, de múltkor fel voltam háborodva, hogy sokan nem is merik el vinni a vendégeket a saját otthonukba. Mi titkolni valójuk van. Vállalták akkor ne máshol kajáljanak!
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?