Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról? (beszélgetés)
Én nem néztem az utsót, de 7végén pótolom:)
Ha más nem, ötleteket lehet meríteni, de hiszek abban, hogy jótékonyak,márcsak azért is,mert a volt mh-m is szponzor és az nem kamu.
sajnálom, hogy te így érzed.
Sok sok család van ahol elkelne a segítség..több száz jelentkező van, és nekik is nehéz a választás.
Amikor az árvíz károsultaknak átadták a házakat, akkor egy rádióműsorban elmondták, hogy a falak felhúzását és a tetőt adták a szponzorok, a többi a károsulté. A víz, villany fűtés beszerelése, vakolástól együtt, + az egyéb berendezés.(amire persze hitelt kell felvenni) De tele volt az ország azzal, hogy házat építettek nekik.A többit már nem verték nagydobra.
Szóval jó lenne tudni a nagy hír mellett azt is, hogy a költségeknek hány százalékát kellett állnia a "megajándékozottnak"
Ma, amikor az országban több iskolában és óvodában nem tudnak fűteni, nincs közétkeztetés, mert nincs miből. Akkor én nagyon is szkeptikus vagyok az ilyen műsorok valóság tartalmát illetően.
Nem hiszem, hogy írnak ki ilyenre pályázatot.
Itt valami más van a háttérben:)
Szponzorok sok cég ad anyagot, ebből van minden.
mert ugye tele van reklámmal.
Én azt hiányolom, hogy pl 2 hónap múlva vissza menne a stáb és megnéznék hogy él a család?
Én egy kicsit szkeptikus vagyok.
Ki és miből finanszírozza? Arról sem szól a fáma, hogy utána mennyi az "önrész" Mert ma már szinte a levegőt sem adják ingyen.
Ahogy az ősi kínai mondás tartja - valahogy így: ha adsz egy halat, azzal jóllakik, de akkor segítesz igazán, ha adsz hálót, hogy legközelebb maga fogja ki a halat. (szabadon idézve)
Szóval utána, hogyan? pl. fenntartás
Például az árvíz vagy az iszap után adott segítségekkel kapcsolatban is voltak fura dolgok. Hát ezért én egy kicsit feltupírozottnak és túlságosan napfényesnek látom az ilyen dolgokat.
sztem ez is valami, legalább elindultunk:)
A sok családon, akiken eddig segítettek, nagyot lendített.
én is szeretem:)
a külföldi változatát is, nagyon jó ötletek vannak benne amellett, hogy tényleg megható:)
Sziasztok!
csevegjünk az Álomépítők c.műsorról..szerintem nagyon megható ez a műsor.
Elsem tudnék jobb műsort képzelni, hisz itt a segítőkészségről szól minden és az összetratásról.
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?
- Tegnapi (nov. 18.) XXI. század című műsorról