Fokhagymás grill csirkecombok recept


10 darab csirke alsócomb
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint fokhagyma
1 ízlés szerint kakukkfű
1 ízlés szerint rozmaring
2 dl fehérbor
A Fokhagymás grill csirkecombok elkészítési módja:
A fehérborba bele turmixoljuk a fűszereket a són kívül. A megtisztított megmosott combokat ebbe a pácba tesszük egy éjszakára. Másnap vegyünk egy olyan sütőtálat, ami fedhető. A legjobb a fém tál, vagy a cserépedény. Ebbe tegyük a combokat, sózzuk őket meg, majd öntsük rá a páclevet is.
Zsiradék nem kell, mert a bőrből fog zsír kisülni.
Lefedve, előmelegített sütőben kb.1 órán át süssük a combokat.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Katalin1962, 2010. aug. 28. 06:10
A fokhagymás grill csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.