Frappé del Sol recept


1 csésze erős feketekávé
1-1,5 dl tej
4-6 db jégkocka vagy zúzott jég
2-3 kk. kávékrémpor
ízesítő sziruppal is ajánljuk (nagyon finom narancs, mandula, mogyoró vagy banán ízzel)
A Frappé del Sol elkészítési módja:
A frissen készített kávéba keverd el a cukrot és a 2-3 kk. kávékrémport. Amennyiben sziruppal is ízesíted, azt is keverd el a kávéban. A jégkockákat és a hideg tejet töltsd egy shakerbe, (shaker hijján jó a turmix gép is) majd öntsd rá az ízesített, krémes kávét. Zárd le a shakert és rázd intenzíven 20-30 másodpercig. Az így felhabosított italt töltsd 2-3 dl-es üvegpohárba és szervírozd szívószállal.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Katalin1962, 2010. máj. 22. 07:59
A frappé del sol elkészítési módja és hozzávalói.